Kremna cvetačna juha
Ej, kornelija, na kulinariki sprašuješ, kje bi lahko kupila. A se ti ne zdi, da je za kulinariko napačno vprašanje?
Drugač, vaja dela mojstra, kupi si tisto plastično brizgo ( ali vrečko, čeprav jaz vrečke ne maram ) z nekaj nastavki, pa mal vadi. Pa torto lahko preliješ s čokolado in pustiš tako ali daš gor nekaj kepic stepene smetane kot kakšne rožice, pusti domišljiji prosto pot.
Drugač ( 2 ): v Ljubljani v Leclerku imaš veliko izbiro tort ( res ni posavje, je pa ).
pa brez zamere in lepo pozdravljena
ežojKornelija, če se nihče ne javi in če boš imela željo in voljo, lahko sama začneš delat takšne torte. Tukaj ti bomo pomagali z nasveti.
Pred dobre pol leta še vedela nisem, kaj je to tičino masa, zdaj mi pa že marsikaj rata. Veliko sem se naučila na kulinariki, ostalo je pa domišljija. Malo tičino mase, kakšne kupljene rožice in imaš unikatno torto. Sploh ni tako težko, kot izgleda.
Tole torto je moja mami naredila (njena prva torta s tičino maso) in je zdaj čisto navdušena.
http://www.moj-album.com/album/10825461/?os=
stana
Morska medvedka, nobena skrivnost ni. Tele rožice in listki se dobijo v Bosni (uvažajo iz Srbije, torej verjetno tudi tam) v vsaki malo večji trgovini in tudi cena je ugodna. Meni jih pošilja sestra, ki živi tam. S takšnimi lepomi okraski sploh ne rabiš bit nek mojster, da ti rata lepa torta.
stanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremna cvetačna juha

Azijska solata s kozicami