16. jan 2008 12:11
Zanimivo je, da jaz osebno, ki sem s Kulinarično Slovenijo kar dolgo, nisem opazila, da bi se kaj strašnega dogajalo. Nič nenavadnega. Če boste pregledali starejše forume, boste opazili, da smo že marsikaj dali skozi. Eni ostajamo, drugi odhajajo. Čisto življensko.
Najbolj mi je, npr., ostal v spominu Henry... Čeprav ga nihče ni pretirano maral, sem ga jaz rada prebirala.
Enako velja zdaj. Nekatere raje prebiram, druge malo manj. Ob nikogar pa se še nisem obregnila in se tudi ne bom. Ne kregam se rada in vedno sem potegnila črto do katere bom šla. Samokontrola, pri meni, v glavnem deluje.
Glede rimljanke pa tole: danes zjutraj me je na ZS čakalo sporočilo, sem bila presenečena. Rimljanka mi je malo čez 06:00 poslala telefonsko št. od Kmetijske zadruge Laško, ki sem jo včeraj iskala (zadeva se nanaša na temo o keksih, ki jih delaš s strojškom za mletje mesa...), v glavnem, pozitivno sem presenečena nad njenim načinom dela.
In to je to: če sprejmeš človekov način, potem si sprejel človeka samega in ga zaradi tega nikoli ne boš grajal, šinfal,... Do sedaj sem sprejela način čisto vseh članov, tudi Henry-jev, čeprav je bil včasih malo preveč žaljiv. Takšen način je pač imel in dobro je, da je dostikrat posegel vmes urednik Kulinarike, ki je ustvaril to stran z nekim namenom. In ta namen pravgotovo ni kreganje po forumih.
Ne me narobe razumeti, ni mi vseeno, kakšno je vzdušje na forumih, ampak na koncu-konca: delamo ga sami. In tako bo šlo naprej: eni bomo ostali, drugi pa bodo odšli. Čisto življensko.
Sporočilo je spremenil(a) silva dne 16. jan 2008 12:33:46