| lidka je napisal/a: |
| Iz pralnih oreščkov, so naravni, narediš zvarek, ki ga potem uporabljaš za umivanje telesa, las... (soap nuts...). V BIO trgovinah... lidka [sonce] |

Polpetki iz melancan
| lidka je napisal/a: |
| Iz pralnih oreščkov, so naravni, narediš zvarek, ki ga potem uporabljaš za umivanje telesa, las... (soap nuts...). V BIO trgovinah... lidka [sonce] |
Težave s kožo so tako resne, da bi jih reševala samo s pomočjo dermatologa, če boš le prišla kmalu na vrsto in ti bodo znali pomagati.
Meni je pred leti deramtologinja prepovedala za pol leta uporabo vse kemije na lasišču, ker se ji je zdelo, da je to možen razlog. V lekarni sem kupila šampon za take namene. Odvetujem ti vsako pacanje domačih šamponov, saj tudi naravne snovi včasih vsebujejo snovi, ki pozročajo težave.
F r i n aVsak šampon za 1,5€ iz marketa pač ni packarija. Dan na dan, kopriva, je že tak. Vsak dan (no, skoraj) si umijem lase, ki so res kratki. Posušijo se na zraku, fena ne uporabljam. Plastenka 250 ml mi zadošča za tri mesece, približno. Vsakič porabim morda za lešnik šampona, ki ga na dlaneh razmažem in z njim šamponiram lase (lasišča nikoli ne drgnem). Imajo tudi druge "okuse", pač za različne vrste las, kopriva ne namenjena umivanju mastnih las.
| rimljanka je napisal/a: |
Vsak šampon za 1,5€ iz marketa pač ni packarija. Dan na dan, kopriva, je že tak. Vsak dan (no, skoraj) si umijem lase, ki so res kratki. Posušijo se na zraku, fena ne uporabljam. Plastenka 250 ml mi zadošča za tri mesece, približno. Vsakič porabim morda za lešnik šampona, ki ga na dlaneh razmažem in z njim šamponiram lase (lasišča nikoli ne drgnem). Imajo tudi druge "okuse", pač za različne vrste las, kopriva ne namenjena umivanju mastnih las. [nagelj] rimljanka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Raca z rezanci na azijski način