Imam vprašanje.
Kaj pa vi menite o tem, da ima RTV SLO v času, ko naj bi bila risanka (18.40) namesto risanke prebrano biblijsko pravljico?
Meni osebno je čisto všeč, kaj pa vam?
LP Levinjav
Levinjav
Imam vprašanje.
Kaj pa vi menite o tem, da ima RTV SLO v času, ko naj bi bila risanka (18.40) namesto risanke prebrano biblijsko pravljico?
Meni osebno je čisto všeč, kaj pa vam?
LP Levinjav
Levinjav
| jade je napisal/a: |
| Saj je za zgodbico, ki je res zelo kratka še risanka, če komu ne paše naj je ne posluša. Mojim otrokom je všeč čeprav ne hodimo v cerkev. [:P]jade |
Naša Ana (3 leta) rada gleda. Mislim, da jo najbolj pritegnejo tisti angelčki, ki skačejo naokoli.
Se mi zdi primerno za ta čas.
AnjaNekako bi dopolnila samo Mijanin post. Sem se pogovarjala z gospo, ki se mi zdi, da ne hodi v cerkev. Ugotavlja, da so tudi neverni vzeli božični večer in božič kot družinski praznik, da se malce umirijo in v krogu družine posvetijo drug drugemu. Morda na malce drugačen način kot verniki (polnočnica, molitev,...). In če mene vprašate je to lepo slišati.
Kar se tiče zgodbice. Menim, da so bile namenjene malce starejšim. Opazila sem, da naš mali gospodič (3 leta) ni bil navdušen nad njimi, ker ni bila klasična risanka. Sem mu pa rekla naj posluša zgodbico.
marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev