Pijana Kokoš
Točno, Ognjič, Top lista nadrealista, tudi Kusturica je bil tam zraven. Kakšen humor so ti streljali v tistih časih...
Petrca 5, kje boste spali? Nad Bentabši, pet minut hoda od Baščaršije, je hotel Saray, na vzpetini nad Miljacko. Mi tam spimo,ko gremo v Sarajevo. Je poceni, zelo čisto, odličen samopostrežni zajtrk, tudi z burekom, sirnico, zeljanico, urmašicami in še čem...Pa odlično izhodišče, da se peš napotiš v mesto, avto pa v hotelski garaži.
Kupiš pa lahko vse živo, ni kar ni. Od ponaredkov do prave robe v trgovinah z znamkami na glavnih ulicah. Se prvi dan ali dva malo razgledaš, pa vidiš, kaj in kako.
Ne pozabi na majico Jebeš zemlju koja Bosne nema, pa na majico z napisom Jebeš majicu na kojoj ništa ne piše...
Bi vi mene vzeli za vodiča? Saj ne bi težila...malo vam pokažem, potem pa grem po svoje...
Mamamia
mamamia
Pa majico z napisom: druže vrati se, sve ti je oprošteno.
Le dobro se najej njihovih baklav, burekov in pit, da ti ne bo žal, ko prideš domov.
KyaraŠkoda, da Petrca ni poročala, ko se je vrnila iz Sarajeva. Mi potujemo v Sarajevo 26. aprila 2012 in se vračamo 1. maja. Spali bomo v hotelu Hayat, gremo pa v lastni režiji (z avtom). V Sarajevu sem bila leta 1980 (od takrat se je pa velikoooooooooooo spremenilo), med drugim bi se rada spet peljala s kočijo na Vrelo Bosne, tam mi je ostala v spominu restavracija na vodi. Bom pa definitivno poročala, ko pridemo nazaj. Mogoče bo padla tudi kakšna fotkica.
LP! Galja
Galja pojdi pogledat še izvir reke Bune (vrelo Bune), ki je sicer nekaj km južno od Sarajeva, a se definitivno splača. Jaz sem v Sarajevu bila kr nekajkrat, a mi je ta izvir ostal v res najlepšem spominu. Vsekakor pa se najej čevapov, ker so tam res najboljši :)
matejaozPozdravljeni,
jaz pa potujem v Sarajevo za vikend ,spimo v hotelz HOLLIWOOD,
prosila bi za nasvete in kaj si naj ogledamo v 3 dneh ,kje lahko žuramo ..skratka lepo prosim ...za vsa priporočila ,da bomo Sarajevo ohranili v lepem spominu in da kaj pomembnega ne spustimo ven..
lp
harmonikače ti vse tole zgoraj napisano no dovolj.... če si našla na netu kulinariko, boš tudi TripAdvisor.
Za baklave priporočam Sarajbosno.
Sonjaja je dovolj ,samo sem mislila če je bil kdo pred kratkim ,ker tile posti so od 2012 leta
lp
harmonikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pijana Kokoš

Ribja juha s testeninami