spet jaz
rad bi izvedel kaj vi jeste za zajtrk? kar jaz jem vedno enako - kruh in marmelado- me zanima kaj jeste vi saj bi rad malo spremenil oz. popestril moja jutra
Mark Avrelij
spet jaz
rad bi izvedel kaj vi jeste za zajtrk? kar jaz jem vedno enako - kruh in marmelado- me zanima kaj jeste vi saj bi rad malo spremenil oz. popestril moja jutra
Mark Avrelij
Med tednom kak sadni jogurt ali kos kruha s šunko in papriko, morda malo skute.
Ob koncu tedna, ko je več časa, pa zelo različno: burek, sirnica ali krompiruša, kak sendvič s perutninskimi prsmi in papriko, skuta z zelišči, česnom in še čem, cottage cheese z zelisšči, naredim si kak narezek z veliko sira in malo salame , zraven obvezno kisle kumare ali paprika, spečem si jajca in zraven spet moja oboževana zelena paprika, tudikaj sladkega prav pride (zavitek, kos torte...). In obvezno velika skodelica kave, pa branje časopisa zraven.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Rižek v poletni solati