Odpiram to temo, ker se mi večkrat poraja vprašanje, kaj skuhati za kosilo, ko je hladilnik skoraj prazen, pa se mi ne ljubi v trgovino. ideje pa bi prav prišle tudi tistim z bolj plitvim žepom in marsikomu dan ali dva pred plačo......
Basti
Odpiram to temo, ker se mi večkrat poraja vprašanje, kaj skuhati za kosilo, ko je hladilnik skoraj prazen, pa se mi ne ljubi v trgovino. ideje pa bi prav prišle tudi tistim z bolj plitvim žepom in marsikomu dan ali dva pred plačo......
Basti
http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=59975
Tukaj klikneš in si ogledaš moje slikice
PitončicaKrompirjev golaž, testenine z drobtincami, pizza, špageti s paradižnikovo omako, polenta in kislo mleko, repa s proseno kašo in fižolova juha, ocvrte bučke in pire krompir, ali pa bučke v omaki in pire krompir, zelenjavna enolončnica...
Sem mojstrica za razne narastke - vse, kar ostane, pa kak star kruh, vse lepo začinim (česen je skoraj obvezen), pa malo kisle smetane, kakšno jajce (pa tudi če ne), pa spet začimbe in hop v pečico... potem pa vprašajo - ja kaj si pa danes skuhala? ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Bučna juha s kokosovim mlekom