Finance
Kletka, tudi meni to smrdi. Saj, lahko da se bere drugače, ampak če bi meni partner rekel, da s svojim denarjem lahko počne, kar hoče, bi se pobrala. Pa četudi ima prav.
Mogoče je dobro, da je to povedal že zdaj.
Premisli, premisli, premisli. In doštudiraj in v življenju bodi zmagovalka!!!
jasnaBi si mislila, da sprašuješ, koliko naj vsak od dveh cimrov prispeva, na, pa se izkaže, da sta v partnerskem odnosu. No, pošteno povedano, glede na podatke, ki si jih dala ( drugih pač nimam), bi jaz v takem odnosu ne bila. Niti v istem stanovvanju niti kako drugače. ker očitno to ne bo odnos ampak izkoriščanje.
Se torej ridružujem Lisi, jasni1 oin vsem, ki so napoisale nekaj podobnega.
Odločitev bo seveda tvoja, posledice pa boš, se bojim, nosila tudi (samo) ti.
no, jaz se tudi na takih temeljih ne bi prav nikamor selila. Ker če je tko, pol nej gre vse na pol, ane? Pa čekirajta kdo kaj poje in koliko in če si pojedel 1/3 napolitank, si zapišeš lepo ceno in tudi plačaš 1/3. Pa kok litrov vode ta mesec, a?
Deeej, tko ne gre. Seveda tudi ti kaj prispevaš, ampak po svojih zmožnostih oz. po eni racionalni delitvi, glede na to koliko večjo plačo ima on.
Postavi se v njegovo kožo: a bi bila ti, če bi imela večjo plačo od tipa, mu pripravljena rečt, da naj da vsak pol za stanovanje? Jaz tega ne bi rekla, ne bi mogla rečt, če bi imela vsaj kaj občutkov do te osebe.... kaj hočem rečt - premisli, kaj sploh on čuti do tebe. Ker če ne velik, verjemi, da bo še najmanjši problem delitev stroškov.
lp
ScorpyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci