Finance
No, še to sem hotela rečti, da te tip s takšnim razmišljanjem postvalja v manjvreden položaj in ti to tudi pove... Ne vem, ene ženske so pač take, da so pripravljene mnogo stvari pogoltnit in si oči zatiskat do onemoglosti.
Se spomnim generacije moje mame, tudi nje, ko je "skrbela za otroke", prala, kuhala... Mož je imel svojo firmo, kar uspešno, ga ni bilo nič doma. Seveda je imela neomenejne finance za gospodinjstvo od tega. Mož je še skakal okrog, mnogi do drugih žensk, mnogi v svoje drage hobije. Za vikend pa vsi skupaj, v lepem avtu, na lep vikend... In te ženske so bile celo življenje podrejene, navajene, da so sponzorirane od nekoga. Moja mama ne preživi s svojo plačo, pa nima majhne. Ker rabi še dvakrat toliko, da gre vsak dan v vaško trgovino... žalostno, ampak je res...
lidka| Lisa je napisal/a: |
| Kletka, beži kar te nesejo noge! Lisa |
| kletka je napisal/a: |
| vem, da je denar njegov in ga torej ne morem izkoriščati. kletka |
| petkica je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Pivski kruh