Čarobna zelena torta
Moj kandidat pa žal ni prišel v drugi krog
. Pred soočenji sem bila 100 % za Türka, med soočenji me je pa vseskozi nekaj pri njem motilo, ne vem povedati kaj. Pa tisto, da ni bilo nikoli jasno rečeno, zakaj je šel iz OZN. Tako,da ga nisem volila. Veliko bolj všeč mi je bil g. Gaspari in njegova soproga kot morebitna prva dama. Upam, da so moji pomisleku glede g. Türka prazni in da bomo z njim zadovoljni.
Mimogrede še en način pisanja preglasa:
Tipka "Shift" - zadrži - tipka preglas (prva tipka v vrstici za števila)- spusti - nato ustrezna črka, bodisi u, a, e , o, kar rabimo. Meni gre tako najhitreje od rok.
CilaNoel, če bi si ti mene drznila od blizu ozmerjat z zaplankancem, bi ti jaz tudi čisto od blizu pokazala, kaj na kmetih pomeni imet planko v roki!
Drugač mi pa čist "dol visi", če je lev, al pa desni, glavno, da okol sebe ne seje zlobe in sovraštva do drugače mislečih.
Ognjič| Noel je napisal/a: |
| Nekoga volite samo zato, da ne drugega ... Volite leve samo zato, da ne bi zmagali desni - ker vse, kar je desno, je slabo ... Za zjokat! Začnite že enkrat RAZMIŠLJAT s svojimi glavami ... če ni že prepozno ... Noel |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Špageti karbonara