Predsednik

tema je zaklenjena

Uh, no, če se že umeščamo med trojčke, bi bil tale meni najmanj všeč: Vatikan, Poljska, Slovenija. petkica

katka lopatka je napisal/a:
gospod Drnovšek je na žalost v zelo slabem zdravstvenem stanju katka

sem ga vidla po TV, se mi smili

katti
punce hvala za pomoč. nektarina
jernej je napisal/a:
Pa tisto no, da ni bil na prvi bojni črti, kot g. Peterle [grin][grin][grin] [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Prav smešno je to, da je leta 1991 g.Türku zunanje ministrstvo (beri Rupel) izdal priznanje za osamosvajanje R.Slovenije. Zdaj pa mu očita, da je v tistem času delal za Yugo... poden od podna. Očitno se je Peterle (skupaj z Janšo & co.) lovil za zadnje bilke in upal na preobrat z uporabo umazane igre. Skratka, tudi jaz sem vesela, da niso dosegli svojega namena in da nas bo predstavljal v svetu en uravnotežen, miren in kultiviran predsednik, ki se mu ni potrebno sramovati in prikrivati svoje pretekle ali polpretekle zgodovine. .
Tudi s Koroškega vse čestitke izvoljenemu predsedniku. Z dvotretinjsko večino je zmagal tudi pri nas. Upam, da bo opravičil svojo izvolitev. LP postrv
Silva: Ko bo zajček Rupi preskočil, se bo vedelo da se nekaj dogaja Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
@jernej: drzi, samo strank mu pocasi zmanjkuje, hi, hi...:>

No, na moji tipokvnici (IBM, notesnik) je: AltGr in tista tipka, kjer je tudi vprašaj, pa potem u. In je. Velja za veliko in malo črko, seveda.

rimljanka
Malo pozno, a tembolj iz srca: čestitke g. Türku in vsem, ki smo ga volili. daga Sporočilo je spremenil(a) daga dne 13. nov 2007 09:13:23
Ha, ha, proxima! Samo Rupi dela po terminatorjevem načelu "I`ll be back!"

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti