Anja,
a mi zaupaš, kakšne polnozrnate boš delala? Všeč mi je občutek, da so piškoti poleg tega, da so dobri, tudi zdravi, ampak zaenkrat nisem našla nič pametnega...
jasnaAnja,
a mi zaupaš, kakšne polnozrnate boš delala? Všeč mi je občutek, da so piškoti poleg tega, da so dobri, tudi zdravi, ampak zaenkrat nisem našla nič pametnega...
jasnanektarina, če pogledaš forum s temo Speculaas, je gori napisala Nena-morje (mojstrica speculaas keksov) kake 4 različne recepte, tako da lahko poškiliš še tam gor po kako idejo.
Napišem pa tudi moj recept SPECULAAS (za ene 35 keksov):
125 g masla
125 g sladkorja
ščepec soli
1 čajno žličko pomarančne lupinice
2 žlički začimb za speculaase
1 jajce
200 g moke
70 g mletih mandljev
Kot sem rekla, ti keksi bolj dolgo stojijo, boljši so. Hranimo jih v zaprti škatli.
Anja| val je napisal/a: |
| Zato ker imajo kupljeni piškoti deklaracijo,domači pa ne! Iz zdravstveno sanitarnih razlogov. val |
Ne vem kaj bi rekla. Mislim, da je v kupljenih piškotih lahko več svinjarije kot v domačih. Edina prednost je za otroke, ki so alergični na kaj.
nektarina,
stojijo lahko zagotovo 1 mesec. Nena-morje je na enem forumu povedala, da so še po treh mesecih bili celo bolj dobri kot sveži! Tako da jih lahko komot začneš peči že zdaj.
Anjajasna1,
ti bom skenirala in poslala.
Poskusi tudi s temi http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10150 . So skrajno enostavni za naredit in zelo zelo okusni.
AnjaElaS, samo v razmislek - a misliš, da boste to hiško pojedli? Sama imam občutek, da bi jo kakšen mesec občudovali na mizi, potem bi bila pa že tako prašna, da je sigurno noben ne bi pojedel...
Lahko pa, da se motim. Izkušnje s hiško na žalost še nimam, ampak letos smo na dobri poti, da jo naredimo. Kaj eno, celo vas!!
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Pivski kruh