A bomo letos kaj pekli?

http://www.kochen-und-geniessen.de/weihnachten0
Jaz sem včeraj kupila posebno božično izdajo Naš dom, kjer so notri recepti za praznike. So tako fajn recepti, da komaj čakam, da jih probam. Jelenckova
Anja27 in jade! Kaj hudiča vi2 bosta si vzele dopust za peko? Pridne sta samo kako zgleda vajin urnik peke piškotov? Jaz si ne znam predstavljati, da bi spekla več kot 5 vrst!!! Začetnica
No, jaz pravkar delam " prasicke za sreco" iz testa, ki mi je ostalo od potice, so zelo lustni in jih vsako leto dam prijateljem namesto daril in podobne sare, ker ne maram praznikov, obdarovanj in podobnih ceremonij,najbrz sem ena redkih... Nekje je bilo omenjeno, da so perlice kicaste,no podobno sem tudi jaz mislla, ampak sem vceraj delala zvezdice iz cimeta in kakava za na smrekco, ki sem jih okrasila samo s tankim robom iz belega ledu in perlico, pa so tako lepi, da spreminjam mnenje... lucka
Lucka55 po katerem receptu pa si delala zvezdice za na smrekco? Če imaš možnost, nam pošlji kakšno slikco zvezdic in prašičkov. Drage pridne pekarice, kaj ste že spekle do danes? Jaz začnem ta vikend, pa ne vem česa naj se najprej lotim? Kateri keksi naj bodo prvi - če jih bom dobro skrila, bodo verjetno počakali do Božiča. Lep, sončen dan vsem skupaj, SMILE28
ZAČETNICA ne sekiraj se,saj imaš dovolj pet vrst piškotov,če nimaš časa in si cel dan v službi je pač tako....jaz sem doma na kmetiji in je sedaj čas mirovanja,ne smem se pa spomnit ko smo imeli sredi maja zlato poroko ...50 ljudi,pa za vse sama spečt....zunaj pa košnja.... kuharca37
Smile28, zvezdice sem delala po receptu iz Lise, Bozicna kuhinja, z 1 zlico kakava vec,ker so mi vsec kontrasti-temno- svetlo.Slikc pa zal ne morem poslati, ker ne premorem digitalca,si ga bom pa nabavila upam.Ce zelis postopek za prasicke, ti ga lahko posljem samo si tezko predstavljas, ce jih ne vidis.lp lucka
kuharca, prejšnji teden sem bila jaz na tečaju zato tako utrujena, ker sem 3 popoldneve pekla piškote za neko 60 letnico in napekla 11 vrst, tako da se da, če je volja :) katka
Kuharca37 hvala, sem se že vstrašila! Jaz bi tudi rada masovno pekla, pa za kake rojstne dneve, abrahame, poroke itd, ampak meni je najlepše veselje, če se zbere 5 prijateljic npr. se naredi nek sistem in urnik in potem peka na polno. Ampak v naši koncih ni te navade peke na veliko, pa za praznike da je veliko domačega peciva in za poroke se vedno kupuje tisto "plastično", umetno kar nekaj! Začetnica
Ja Katka se da samo ful sistem moraš met. Jaz si moram za tistih pet piškotov en teden prej plan narediti za sestavine, pa nekih miljon drugih stvari sem si trenutno naprtila na glavo. Pa otročka cartat... Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti