A bomo letos kaj pekli?

Aja, spekla bom seveda tudi medeno hiško, eno za doma, eno pa tamali za v vrtec. Anja
Joj, v soboto sem videla v Laškem, v trgovini KZ Laško male paketke srebrnih perlic. Firmo sem pozabila. rimljanka
Anja tvoji recepti za piškote so pa itak najboljši piškoti na kulinariki in najlepši tudi. jade

Ajna sredi novembra začneš? To za božične praznike?

jade
anja27 je napisal/a:
Aja, spekla bom seveda tudi medeno hiško, eno za doma, eno pa tamali za v vrtec. Anja
Vrtec?? Pri nas pa pravijo, da ne smejo otroci prinesti nič domačega v vrtec. Tako da ob rojstnih dnevih uživajo ob kupljenih piškotih. Žal. Atina
Zakaj so za vrtec dobri kupljeni piškoti, domači pa ne
Zato ker imajo kupljeni piškoti deklaracijo,domači pa ne! Iz zdravstveno sanitarnih razlogov. val

O, jade, hvala za pohvale . Potem bom pa poslala še kak recept tudi letos.

Ja, za Božič bom začela pečti naslednji vikend. Delala bom medenjake, janeževe zarezance in speculaase. Ti dlje stojijo, boljši so. Medenjake bom ene okrasila z nabrizganim nugatom in praženim lešnikom, ene s čokolado in kokosom, ene pa samo s polovičko oreha. Speculaase bom razvaljala na listanih mandljih, izrezala piškotke in za pravi videz odtisnila odzgoraj z ribežnom (modelčkov namreč nimam).

Letos bom za razliko od lani naredila kake 3 vrste polnozrnatih. Vidim, da jih imajo vsi radi.

Anja
speculasse bi tudi jaz delala pa ne vem po katerem receptu. anja mi lahko zaupaš ti svojega? koliko časa prej je priporčljivo narediti medenjake in speculasse? nektarina

Aja, glede vrtca... pri nas je dovoljeno prinesti samo sadje.

Medena hiška pa je nekaj drugega... bolj za gledati kot za jesti. Nesla jo bom ob prvem adventu (tamala je v katoliškem vrtcu), pa naj naredijo z njo kar hočejo.

Anja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti