| veverica je napisal/a: |
|
Roko na srce, tudi Veri zadnje čase "štrajka" |

|
Roko na srce, tudi Veri zadnje čase "štrajka" |
| Pa Simone 84, ki se je pred nekaj časa drugače imenovala. Včasih se je pogosto oglašala, je zelo dobrovoljna, simpatična; zadnje čase pa se zelo redko oglasi!
|
Ja veverica, prav imaš in če bi imela več časa, bi se javljala več. Nekatere vedo, da sedaj živim popolnoma drugačen stil življenja, ampak brez Kulinarike pa ne mine dan (oz. če že, je to redko). Ne, ne- na vas pa ne pozabim. Če pa povem po pravici, pa me na momente mine tudi zato, ker nekaj napišeš, pa te določene članice v momentu napadejo. In zaradi takih si nočem pokvariti dneva in biti živčna, saj je življenje že tako preveč zakomplicirano. Skušam biti boljša kot nekateri (ker vem, da ni nihče nezmotljiv in da noben človek ne more imeti VEDNO prav). Tiste punce, ki smo preko ZSja veliko v kontaktu, že vedo zakaj gre...
| JORDI je napisal/a: |
| Tudi sama se ne jevljam več tako pogosto kot pred časom. Razlog je isti, kot ga je navedla Simona84. Tudi klepetalnica ni več to kar je bila. Še vedno pa ne mine dan, da ne bi prebrala vse kar je novega in vedno znova ugotavljam, da je hinavščina še vedno prisotna na kulinariko. Sorry. Ravno zaradi tega si ne želim kvariti življenja in je bolje tako kot je. Ohranila pa sem stike z nekaterimi FAJN dekleti. |
Tudi sama se velikokrat ne javljam zaradi določenih "pametnih" odgovorov. Ne maram pametovanja in samovšečnosti, kar pa še ne pomeni, da ne bom več naročnik plus paketa in redna obiskovalka kulinarike.
Marjana| mimika je napisal/a: |
| in tudi naprej bom članica, ker se mi zdi zelo fer, da sem. to je kot društvo, v katerega se včlaniš. lp mimika |
| JORDI je napisal/a: |
| Tudi sama se ne jevljam več tako pogosto kot pred časom. Razlog je isti, kot ga je navedla Simona84. Tudi klepetalnica ni več to kar je bila. Še vedno pa ne mine dan, da ne bi prebrala vse kar je novega in vedno znova ugotavljam, da je hinavščina še vedno prisotna na kulinariko. Sorry. Ravno zaradi tega si ne želim kvariti življenja in je bolje tako kot je. Ohranila pa sem stike z nekaterimi FAJN dekleti. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Masleni brizgani piškoti