| Simona84 je napisal/a: |
| Če pa povem po pravici, pa me na momente mine tudi zato, ker nekaj napišeš, pa te določene članice v momentu napadejo. |

| Simona84 je napisal/a: |
| Če pa povem po pravici, pa me na momente mine tudi zato, ker nekaj napišeš, pa te določene članice v momentu napadejo. |
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijehe, he, se zmeraj spomnim na Franca Murka.
Drugače sem pa sama raje tiho, ampak vedno pa tudi ne. Sploh pa, če me kdo napade čisto brez razloga.
Loni MakaroniNo, saj Kulinarika kljub vsemu ostaja v nekih sprejemljivih okvirih, kar se tiče kontaktiranja na forumih.
Bi mi pa bilo ljubše, če bi vsakdo, ki se z nekim mnenjem ne strinja, napisal da je tako njegovo osebno mnenje, do česar ima vsakdo pravico. Res mi ni všeč, da se prevečkrat piše v smislu : ti nimaš prav. To, kaj je resnično prav in kaj ni, je v splošnih temah lahko zelo nedoločeno, kar je danes prav morda včeraj ni bilo in jutri znova ne bo.Prav zato ne bi smeli pljuvati po tistih, ki drugače razmišlajo. Žal se tukaj nekaj posameznih deklariranih pripadnic/pripadnikov strpnosti obnaša zelo nestrpno in agresivno. Ravno tako me zbodejo nasveti v smislu, kako si mora slehernik kar najbolj optimalno organizirati življenje. Smo, kar smo in živimo kakor znamo in zmoremo, eni bolj, drugi manj uspešno. Ne bi škodilo, če bi včasih poskušali malo bolj premisliti tudi o nasprotnem mnenju, kajti gotovo je v njem tudi nekaj zrnc resnice, ki bi nam nič ne škodila.
V klepetalnici se ravno zato ne pojavljam, ker imam rada čas za premislek. Marsikdaj, ko sem nek prispevek prvič prebrala, sem bila povsem nasprotnega prepričanja, po temeljitejšem razmišljanju pa ne več.
Res smo tukaj kot anonimni člani, a vsaj jaz vsak nik poosebim, za njim si predstavljam neko osebo, ki je lahko daleč od resničnosti, a jo vseeno smatram za čisto konkretno. Še sploh, če se kje pojavi njena fotografija.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni sladoledni sendviči

Lečina juha in krekerji iz polente