Veverica,
a rjuha mora bit čista, ali se bo ( morda ) boljše vleklo če........
Veverica,
a rjuha mora bit čista, ali se bo ( morda ) boljše vleklo če........
Anamarija,
jaz ujamem živo miško na torti, in ti me ne daš med občudovance, bom pa kar užaljen
.
Cila,
se mi zdi, da mal pretiravaš, a ne svetujejo da se rjuha zamenja na vsakih 4-5 mesecev ( vsaj če se uporablja vsak dan )?
ežojEj, nasmetili mi boste temo. ![]()
Ampak jaz še vedno ne znam slike iz mojega albuma prilepit na forum, znam samo link. Pa kako se to naredi?
Iz interneta znam:

Iz mojega albuma pa ne.
Jade,
oprosti za smetenje. Glede slikic, se mi zdi, da gre tako ( no v firefoxu gre, v onem drugem, menda tudi ): Greš v album, zbereš sliko in jo povečaš, pritisneš desni gumb na miški in izbereš copy image location, pol se vrneš nazaj ( jaz kar s tisto zeleno puščico v zgornjem levem kotu zaslona ) in pritisneš tistega možica levo od natpisa odstavek, v rubrikiURL naslov slike, pritisneš na miški desni gumb in izbereš paste ( prilepi ), jaz še zmanjšam format na 600x400 in to je to.
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna zloženka

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem