Pozdravljeni!
Zanima me, kaj menite o temi:
ISTOSPOLNIM PARTNERJEM BI MORALI / NE BI SMELI DOVOLITI POSVOJITVE OTROK.
Veliko zanimih prebliskov želim.
Temo je spremenil(a) ronja_rajh dne 28. jan 2012 13:49
Pozdravljeni!
Zanima me, kaj menite o temi:
ISTOSPOLNIM PARTNERJEM BI MORALI / NE BI SMELI DOVOLITI POSVOJITVE OTROK.
Veliko zanimih prebliskov želim.
Temo je spremenil(a) ronja_rajh dne 28. jan 2012 13:49
Na to temo se je enkrat že govorila; so se pa duhovi kar razvneli, tako da je gotovo še aktualna ...
Nasja
Če boš na debati, boš morala zastopati ali stran ZA ali stran PROTI, a ne?
Jaz sem nekako ZA in PROTI, ker takih stvari ne morem kar posplošiti na vse pare. (enako velja za običajne, heteroseksualne zveze). Eni so primerni, drugi ne. kar se pa tiče okolja, je pa tako, da bo večinoma najprej proti. Ampak itak vedno ogovarjajo.
Včasih je bilo življenje na koruzi nekaj nepojmlnivega, potem spotakljivega, malo kasneje komaj sprejemljivega, sledilo je obdobje toleriranja, zdaj je nekaj običajnega. A ni tako?
Ali bo tako tudi s homoseksuanimi pari in posvojitvami otrok, ne morem reči, najbrž pa bo.
Proti istospolnim zvezam nimam nič, to je njihova odločitev, ki jo moram spoštovati, kot morajo oni spoštovati drugačne izbire.
jaz se pa s sarči strinjam. Naj ostanejo nekatere stvari tako kot je to naravno. Otroka imata lahko le moški in ženska in nikakor ne dve ženski ali dva moška. In vsak otrok si zasluži očeta in mamo. Postavi se v kožo takega otroka in si zamisli, da imaš doma dva očka ali dve mami. Če bi jaz lahko izbirala, se ne bi odločila za to možnost, samo seveda, otrok nihče nič ne vpraša, ane? Spet bojo odrasli pametovali namesto njih.
Sem pa za homoseksualne poroke, ker sta tu "vpletena" samo dva in v to dejanje, tako rekoč ne "silimo" nikogar drugega (kot v zgornjem primeru otroke, ki jih nihče nič ne vpraša).
Scorpy
No tudi jaz nisem svojih otrok v porodnišnici vprašala ali sva jim z možem všeč ali ne. Kar z nama so morali it. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Karamelna omaka

Mandljeva juha ajoblanco