Kako doživljamo in pojmujemo smrt
Zakaj ne moremo večno živeti?????
Zato, začetnica, ker se potem ne bi veselili življenja.
Jaz sem s smrtjo opravila. Pobotala sem se z njo. Ne bojim se je. Vem, da je tu nekje, pretežno zahrbtna, a včasih tudi milostna. Ko umrem, naj uporabijo moje "rezervne dele", kot je rekel drejcek. Vsi doma smo sklenili, da darujemo svoje organe. Meni je vseeno, kaj bo z menoj, ko umrem. Ne verjamem v posmrtno žvljenje in podobne reči, ob smrti bližnjega se tolažim z lepimi spomini nanje. Če kdo najte uteho v veri, tudi prav. Meni ne znese.
Meni največ pomeni polno življenje tukaj in zdaj, zato živim, kot živim - obdana s tistimi, ki jih imam rada in ki imajo radi mene, dajemo in razdajamo se eni drugim, življenje uživamo v vsakem njegovem trenutku in tudi zdaj, ko smo žalostni, se spominjamo vseh veselih trenutkov z našim dedijem, ki jih je bilo res neizmerno veliko. Tudi s solzami v očeh, ko privre na dan še kak poseben dogodek, a to sodi zraven. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Brownie z marelicami

Pad Thai s piščancem