Razlika v letih med moškim in žensko

HejHoj  

član od: 14.2.2008

sporočila: 135

5. okt 2012 12:07

Vendelina jr. je napisal/a:

Draga moja, HejHoj, kdorkoli z malo fantazije in z nekaj veselja do življenja, si je ogledal travo na drugi strani ograje, razlika je samo v tem, kaj je na tisti travi počel.

Nisem draga, nisem tvoja, imam pa zadosti fantazije in veliko veselja do življenja. Soditi na daleč o travi pa - no ja, že veš. Videz pogosto vara, besede tudi, sploh v virtuali. 

666  

član od: 14.7.2005

sporočila: 686

5. okt 2012 12:13

ežoj, tvoja logika je v celoti pravilna in se z njo da strinjati. V njej je samo ena napaka: temelji na predpostavki, da je to, kar opisuje NETTY, prešuštvovanje.

No, ni. Pa tudi če je, potem tega na podlagi podatkov, ki nam jih je dala, ne moremo trditi. Vesoljna kulinarika gor ali dol - obnašaš se kot užaljena najstnica. S škofijske gimnazije, naj še dodam.

 


Sporočilo je spremenil(a) 666 dne 05.okt 2012 12:13

Moycaa  

član od: 11.9.2004

sporočila: 738

5. okt 2012 12:26

NETTY je napisal/a:

Sama sicer nisem se nikoli imela nobene podplutbe ali kaj podobnega, a se v svojih 23 letih, odkar sem poročena, nisem z njim izmenjala niti polovico toliko besed oz. misli kot v dveh mesecih z dve leti mlajšim prijateljem, ki sva se spoznala med športno aktivnostjo, kar naju še vedno druži, a sem žal poročena z bolnim moškim (že več operacij na možganih) in res ne vem, kaj in kako naprej. Ker takšno razmerje smatram tudi kot varanje, čeprav nisva imela intimnega razmerja(niti  ne verjamem v prijateljstvo med žensko in moškim, čeprav ni čisto nemogoče), vem, da si v danem trenutku ne morem in ne smem privoščiti te vrste sreče. Ampak ljudje si takoj ustvarijo svojo sliko, vidijo tisto, kar želijo videti. Sploh zato, ker živim v manjšem kraju in sem zato še toliko bolj "na tapeti". Upam, da bom zmogla prisluhniti svojemu notranjemu glasu in se odločiti pravilno. Lep pozdrav vsem.  



NETTY

 

Ne postavljam se na nikogaršnjo stran, vendar se mi zdi, da ni na ežojevem zelniku zraslo, da vara oz. prešuštvuje.

Moycaa

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

5. okt 2012 12:28

ežoj je napisal/a:

Uf, uf, pa poglejmo.

Neka prešuštnica ima hamletovsko dilemo: prešuštvovati ali ne, češ mož je bolan, jaz si našla boljšega, a prešuštvujem še naprej ali kar moža pustim. Cila ji odgovori, da se nikamor ne mudi, ti kar veselo prešuštvuj naprej, pa boš s časom že videla kateri ima večjega ( no, ne spomnem se če je ravno te besede uporabila, smisel je pa ta.
ežoj

Ežoj, ežoj. Pa kdo je kriv za tak moj odgovor, a? Nekak se mi zdi, da si ti med prvimi tule na kulinariki pisal in risal o (celo tile smeškoti so bili menda izdelani prav zate). Pa nekak se je tisto, kar si napisal, dalo razumeti, da vabiš zraven še nekaj kulinaričark, za katere ni bilo nikjer jasno napisano, da so ledig & fraj. In ker te smatram za vodilno moralno avtoriteto se mi je zdelo, da si dal prosto pot zabavi ..... Zdej si pa čist ogorčen.

PS. pa ko bi vsaj napisal zraven: "Pred uporabo dobro pretresti ... pardon, se posvetovati z možem ali partnerjem."

 

Cila

666  

član od: 14.7.2005

sporočila: 686

5. okt 2012 12:31

Jaz to razumem kot vprašanje. Bolje rečeno, kot prošnjo za nasvet.

Ideja je morda od drugod, toda ežoj jo je pograbil z vsemi petimi.

Mygrace

sporočila: 6506

5. okt 2012 12:49

Sploh ne razumem, kaj se greste? Jaz imam pravico, da delam, kar mi paše. Če pa to, kar meni paše, nekomu drugemu ne paše, si je sam kriv.

 

                                  

 

 

 

(   svingerlejdi press)

                                           

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

5. okt 2012 12:50

Naša Netty je očitno v precejšnji moralni dilemi, zaradi podčrtanega. Mi smo ji tu natresli kup različnih pogledov, sama pa se bo odločila, kako ravnati.

ežoj, če resnično misliš to, kar pišeš, ne pa da se zgolj zafrkavaš, potem mi to nikakor ne gre v siceršnji kontekst tvoje pojave na kulinariki.

Nič ne sodim in nič ne moraliziram, samo opažam.

mamamia

Mygrace

sporočila: 6506

5. okt 2012 12:54

Aja, ta neetičnost in nemoralnost in neobčutljivost, to ni prisotno zgolj pri razvratu, prisotno je v vseh porah naše družbe.Ni panike, le tako naprej. V starih časih so šli po hrano k sosednjemun plemenu, pa ko je njiv zmanjkalo, so se šli vojne....

 

 

Ehh, pa sem že mislila, da smo naredili en korak naprej....

 

Drugač pa mastrurbacija reši veliko stisk. Se pa ne pozna toliko na ekonomiji, to je pa tudi res

 

 

Mygrace

666  

član od: 14.7.2005

sporočila: 686

5. okt 2012 13:20

Korake naprej delaš tako, da probleme rešuješ odkrito,

ne pa tako, da postaviš nenaravne (torej zaenkrat nerealne) omejitve, z demoniziranjem problematičnih plati človekove narave onemogočiš odkrito soočanje s problemom in povrhu vsega vse to zapakiraš kot "moralo". Amen.

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2510

5. okt 2012 15:15

Zakaj imam občutek, da enemu na repu stojimo, pa cvili??v!!!

 

Nekam osebno postaja vse skupaj.  Pa takose je začelo, zdaj pa !

 

marjja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti