Tašča - snaha
| matejac je napisal/a: |
| Oprosti Postrzjaca, Sicer pa je normalno, da žrtev brani svoje 'mučitelje'. Upam, da boš še 1x premislila. Res upam.Mateja |
Matejac, točno tako.
Oni so CELO ŽIVLJENJE živeli v zdrahi, prepirih itd., zdaj se bodo pa v enem letu pošlihtali? In najprej fant niti ni vedel, da so razmerja v družini vse drugo, kot složna?
Ne vem sicer, zakaj ljudje finančno investirajo v tujo hišo!
Ljudje se nočejo odtrgati (ločiti) od časa, ki so ga vložili v razmerje s partnerjem (VSi smo kdaj slišali: Res ne bi rada šla po tolikih letih), kaj šele, da bi jih zapustili potem, ko so še finančno investirani! Saj veš kaj pravijo, bog je sebi najprej brado ustvaril! Torej, poskrbi najprej zase.
Da bi se pa morala zaklepati pred tako rekoč svojimi ljudmi? Ne, to pa ne.
Ne, nisem prebrala vsega, kar je tale postrca napisala, ker je vse skupaj eno veliko zagovarjanje, kot je Matejac pravilno ocenila. Samo pazi, da se ti ne bo zgodila nesreča v obliki nič hudega slutečega
. Sicer mi pa nekaj pravi, da letijo vsa naša mnenja (ne upam jim reči nasveti) v prazno. ![]()
![]()
![]()
![]()
Postrzjaca, (ne bom napisala "draga"), ker sem se prav razjezila ob tvojem tako dolgem pisanju.
Groba bom, ampak bom napisala prvo, kar mi je padlo na misel: "Škoda, da si študentka in tako "tupa"". (da ne rečem "*lupa".
Že zdaj po nekaj mesecih pa take zdrahe. Ti si prišla k njim, pri njih je pač tako stanje kakršno je. Dobro vemo, da se zapuščinske stvari rešujejo leta in leta. Kaj pričakuješ, da boš ti zravnava krivo reko. Da se bo mati odpovedala oz. skregala s hčero zaradi tebe??? Ja, kar misli si.
Dekle, pot pod noge in beži dokler te noge nosijo.
Kaj pravijo tvoji starši na to, ali si jim sploh povedala?
Pišeš "...drugače se preseliva k meni". Kam k temi? Imaš ti svoje ali imajo starši? Kam siliš spet na gotovo. Končaj svoj študij, se zaposli in potem boš videla, mogoče ti se odprejo obzorja. Mogoče boš z drugimi očmi gledala v svet.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Goveji golaž iz pečice

Dušene školjke s pivom na sredozemski način