Reca, a Andrejeva mama si?!? Mislim, da si lahko ponosna na svojega sina..... Upam, da se bo držal čim dlje..
181604
Lazanja v slow cookerju
Reca, a Andrejeva mama si?!? Mislim, da si lahko ponosna na svojega sina..... Upam, da se bo držal čim dlje..
181604| Reca je napisal/a: |
Issi, ne bom ti dokazovala in te prepričevala ker vidim, da si pametna in veš več od nas. Spoštujem tvoje mnenje, ki pa je tvoje, jaz namreč vem kakšna so dejstva. Manca51, Andrejeva Anči je tista z dolgimi svetlejšimi očmi, tista druga črna je Andrejeva sestra, moja hči Urša. Je pa tale naša Anja fajn punca, zelo se razumemo.
lp Vesna |
Ne, pametna, ki ve več od vseh ostalih, bi očitno želela biti ti. Hecno pri vsej stvari je, da vztrajno zagovarjaš obstoj nekakšnega natega, utemeljiti tega ne znaš/želiš, ko ti nekdo osvetli situacijo še z drugačnega zornega kota, se užaljeno skrivaš za prefinjenimi žalitvami. Ne vem, zakaj je to potrebno. Sem te morda jaz s čim užalila?OK, ti veš kakšna so dejstva, pa si pomislila, da mogoče ve tudi kdo drug? Ali da jih morda rahlo pristransko izkrivljaš? Obstaja celo možnost, da nisi edina, ki ima svojca v sami oddaji ali med ustvarjalci. Ne moreš verjet, kaj?
IssiMatr,
tukaj postaja bolj zanimivo kot na POP TV.
ežojAmpak ežoj, glej da nas ne boš spremljal - smo poden od podna. ![]()
Lahko pa mi, kot učen študent, pomagaš dognati, kako je to pravzaprav fizično možno; poden od podna ![]()
To mi nikoli ni bilo jasno...
IssiNisem Ežoj ampak tisti poden od podna je po moje tko kot pri tnovih kastrolah, ki imajo dvojno dno...no, poden od podna je un taspodnji...
Aja, Ežoj...petelinje tudi štejejo, vsaj pri meni..vstajam zgodaj.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
................itd.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo, vse to je na kmetiji, kajneda?
Pa še to je tudi na Kmetiji:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(kolk sem jst vesela da v vsakdanjem življenju tega ni press)
MygraceI na koncu: ![]()
![]()
Od vseh kmetij imam najraje edvardijansko kmetijo.
Glede pisma pa mi moj preiskovalni duh ne da miru.
Ali je kdo videl pismo, naslovljeno na Andreja? JAz ne.
Trditev, da imajo vsi družinski člani možnost dobiti pismo, še ne pomeni, da je bilo pismo pripravljeno tudi za Andreja, ki ni bil družinski član.
Čeprav je mogoče, da bi res bilo pismo za Andreja, še vedno obstaja možnost,da je pismo napisal producet v stilu: " Andrej, zakaj misliš, da si upravičen do pisma. Ker si šele prišel in nisi družinski član, do pisma nisi upravičen in ga tudi nismo pridobili."
Reca lahko trdi, da nihče od Andrejevih ni napisal nobenega pisma, ne more pa trditi, da je imel gospodar s sabo pismo zanj in če bi ga imel, da bi bilo v njem pismo od njegovih domačih.
Pri obtoževanju je potrebno biti previden.
Osebno pa mislim, da so pisma sestavljana preveč " naročeno", vendar menim, da je dovolj, da se avtor pod pismo podpiše in ga potrdi kot pravega.
Reci svetujem, da se brzda pri komentarjih in se naj ne zanaša na to, da ni ničesar podpisala. Od kod pa potem pozna informacije, če je Andrej zavezan k molčečnosti ?
F r i n aPa dej frina no...in zakaj se ti tolk obremenjuješ s to kmetijo pravzaprav?
MygraceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Rezanci Barilla s slanino in gobami