Kmetija

anaeva je napisal/a:

Reca je napisal/a:

Pa še nekaj: nekaj šinfate producenta glede izpostavljanja Vlastinih hčera. Res je to zelo nizko in podlo za moj okus. In to s pismi, to je šele podlo. Vas zanima zakaj???

lp Vesna

Ja,Reca a veš da me res zanima zakaj?

Jaz jo res ne gledam redno,včasih kaj zraven na uho vlečem.No danes likam in sem imela namen malo gledati,ampak danes jo očitno ne vrtijo.

Vas pa tule redno berem in opažam da se je razvil vroč pogovor,žal je kakšen komentar res sam za na POP kmetijo.

Sama na tole gledam kot na šou in me raznorazne žalitve tako na kmetiji,kot v studiu ali pa tule kar malo motijo.

Torej Reca res me zanima kaj je bilo s tistimi pismi?

anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/

Evo, s POP TV-jevci nisem podpisala nobene pogodbe, ravno tako jo ni podpisal nihče od Andrejevih najbližjih sorodnikov, njegovo dekle pa niti najmanj. V imenu vseh prisegam, da nihče, prav nihče Andreju ni pisal. Razen najožjih nihče ni vedel da Andrej sploh odhaja na kmetijo, od tistih ki smo to vedeli pa niti na pamet ni kapnilo, da bi mu lahko pisali. Gospodar je imel v rokah pisma z imeni vsakega udeleženca. Kaj če bi Vesna izbrala, da pismo dobi Andrej? Torej producent postavlja na laž celo našo familijo in kdo sploh mu to dovoljuje? Ežoj ima prav. S tem ko jih gledamo jih tudi živimo. Saj smo sami bebci.

Mar ni kmečko življenje nekaj drugega? Do danes sem namreč bila prepričana, da je kmetija velko živali, dela in tudi veselja. Tukaj pa zgleda, da je to en sam sprovuciran prepir. živali kot da ni. Tudi za gospo Žagar me je malce strah, saj se lahko v svoji toaleti ob nepravilnem koraku po areni ali strmem travniškem pobočju poškoduje.

lp Vesna

Reca je napisal/a:

Evo, s POP TV-jevci nisem podpisala nobene pogodbe, ravno tako jo ni podpisal nihče od Andrejevih najbližjih sorodnikov, njegovo dekle pa niti najmanj. V imenu vseh prisegam, da nihče, prav nihče Andreju ni pisal. Razen najožjih nihče ni vedel da Andrej sploh odhaja na kmetijo, od tistih ki smo to vedeli pa niti na pamet ni kapnilo, da bi mu lahko pisali. Gospodar je imel v rokah pisma z imeni vsakega udeleženca. Kaj če bi Vesna izbrala, da pismo dobi Andrej? Torej producent postavlja na laž celo našo familijo in kdo sploh mu to dovoljuje? Ežoj ima prav. S tem ko jih gledamo jih tudi živimo. Saj smo sami bebci.

Mar ni kmečko življenje nekaj drugega? Do danes sem namreč bila prepričana, da je kmetija velko živali, dela in tudi veselja. Tukaj pa zgleda, da je to en sam sprovuciran prepir. živali kot da ni. Tudi za gospo Žagar me je malce strah, saj se lahko v svoji toaleti ob nepravilnem koraku po areni ali strmem travniškem pobočju poškoduje.

lp Vesna

Vi niste podpisalo pogodbe, Andrej pa jo je. Vi kot svojci bi bili lahko vabljeni v studio, če se bi vabilu odzvali, je pa popolnoma vaša odločitev. Verjemi, nikogar ne vlečejo na silo v studio. Verjamem, da tudi Andrejevega dekleta, ki je bilo v oddaji, niso ugrabili in na silo pripeljali.

Glede pisem: tedensko nalogo so dobili pred prihodom Andreja in Iva. Kaj je za nagrado so tudi izvedeli. Andrej in Ivo kot hlapca sta prišla po tem in v trenutku objave, da je naloga opravljena in razdelitvi pisem, Andrej ni bil polnopravni član družine. Za to se je moral še boriti v dvoboju, dva dni kasneje. Član družine je postal šele po dobljenem dvoboju.

Vesna se je morala odločiti, kdo od članov družine bo prejel pismo, torej se niti ni mogla odločiti za Iva ali Andreja. Gospodar pa je imel res s seboj pisma za vse člane družine (kar, kot rečeno, Andrej ni bil).

Issi

Mygrace je napisal/a:

Jst sm pa pri tej Kmetiji neki groznega odkrila, prav res..v bistvu ima vsak od nastopajočih najmanj eno lastnost, ki jo imam tudi sama.

Sem čist zmedena zdej.

Mygrace

In lastnosti katere krave imaš, da te tako skrbi ?

Glede kurjih lastnosti ne bom spraševala, ker se ne boš mogla odločiti.

Kaj pa lastnosti puranov?

F r i n a

Frina, bravo!

Mygrace

Kaj pa lastnosti petelinov, a to tudi šteje?

ežoj

Priznam, gledam Kmetijo, toda tudi jaz se po vsaki oddaji jezim. Jezim se zato, ker je večino oddaje prikazano filozoriranje posameznikov, ostanek pa reklame. 5 x po 4 minute je 20 minut. Vmes prešaljtujem in si delam lušte kaj vse bi lahko gledala, če ne bi gledala Kmetije.

Moti me, ker premalo prikazujejo njihovo delo na kmetiji.

Skoraj nič niso pokazali kako so s plugom, ki so ga dobili poleg lesa, orali krompir, saj imajo 2 kravi. Skoraj nič o sušenju sena, samo prepire in kadar kadijo in obrekujejo.

Sicer pa je obrekovanje pri kmečkem delu normalna stvar, naj mi g. Likovič ne reče, da se to na kmetih ne dela.

Pri sušenju, okopavanju in ostalih delih ,kjer se zbere več ljudi ,se je vedno "obrala "cela vas.Včasih o politiki niso veliko vedeli, videli in čuli pa so vse kar se je dogajalo na vasi. Nekaj so še dodali ali pa si celo izmislili.

vikica

frina je napisal/a:

Mygrace je napisal/a:

Jst sm pa pri tej Kmetiji neki groznega odkrila, prav res..v bistvu ima vsak od nastopajočih najmanj eno lastnost, ki jo imam tudi sama.

Sem čist zmedena zdej.

Mygrace

In lastnosti katere krave imaš, da te tako skrbi ?

Glede kurjih lastnosti ne bom spraševala, ker se ne boš mogla odločiti.

Kaj pa lastnosti puranov?

F r i n a

Očitno ni edina.

Suzi

hehehe, jaz imam pa obisk, mojo rodno roditeljico, ki ni hotela it v kino gledat Jane Eyre (no, ja, resnici na ljubo, je ta film videla že večkrat), da ja ne bi zamudila kmetije. In zdajle je čisto zgrožena, ker je spet ena bejba, ki je bila že prej, postala gospodarica al neki tacga.

lp

cervus

Issi piše , da je bilo v oddaji Andrejevo dekle . Katera pa je bila to ? Res ne gledam redno , bolj zdaj zadnji čas . Upam , da je vredna Andreja , saj zgleda prijeten in pošten fant .

Lp

manca51

Issi, ne bom ti dokazovala in te prepričevala ker vidim, da si pametna in veš več od nas. Spoštujem tvoje mnenje, ki pa je tvoje, jaz namreč vem kakšna so dejstva.

Manca51, Andrejeva Anči je tista z dolgimi svetlejšimi očmi, tista druga črna je Andrejeva sestra, moja hči Urša. Je pa tale naša Anja fajn punca, zelo se razumemo.

lp Vesna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti