| anaeva je napisal/a: | ||
Ja,Reca a veš da me res zanima zakaj? Jaz jo res ne gledam redno,včasih kaj zraven na uho vlečem.No danes likam in sem imela namen malo gledati,ampak danes jo očitno ne vrtijo Vas pa tule redno berem in opažam da se je razvil vroč pogovor,žal je kakšen komentar res sam za na POP kmetijo Sama na tole gledam kot na šou in me raznorazne žalitve tako na kmetiji,kot v studiu ali pa tule kar malo motijo Torej Reca res me zanima kaj je bilo s tistimi pismi |
Evo, s POP TV-jevci nisem podpisala nobene pogodbe, ravno tako jo ni podpisal nihče od Andrejevih najbližjih sorodnikov, njegovo dekle pa niti najmanj. V imenu vseh prisegam, da nihče, prav nihče Andreju ni pisal. Razen najožjih nihče ni vedel da Andrej sploh odhaja na kmetijo, od tistih ki smo to vedeli pa niti na pamet ni kapnilo, da bi mu lahko pisali. Gospodar je imel v rokah pisma z imeni vsakega udeleženca. Kaj če bi Vesna izbrala, da pismo dobi Andrej? Torej producent postavlja na laž celo našo familijo in kdo sploh mu to dovoljuje? Ežoj ima prav. S tem ko jih gledamo jih tudi živimo. Saj smo sami bebci.
Mar ni kmečko življenje nekaj drugega? Do danes sem namreč bila prepričana, da je kmetija velko živali, dela in tudi veselja. Tukaj pa zgleda, da je to en sam sprovuciran prepir. živali kot da ni. Tudi za gospo Žagar me je malce strah, saj se lahko v svoji toaleti ob nepravilnem koraku po areni ali strmem travniškem pobočju poškoduje.
lp Vesna