Kmetija

Se zelo strinjam, da so se Vlastine hčere sinoči znašle v nezavidljivem položaju. Po drugi strani pa sem prepričana, da tekmovalci sami določijo, kdo jih bo v studiu zastopal, zato bi morali o tem razmišljati prej.

Komentatorji, kot zrele odrasle osebe, pa bi morali biti sposobni krotiti svoja čustva in ohranjati kulturen dialog. Me zanima ali le kdaj pogledajo posnetke oddaj in kako se ob tem počutijo.

zeta

Nekaj mi pravi, da so tekmovalci sklenili pogodbo tudi s pogojem, da se bo nekdo od njihovih družinskih članov pojavljal v studiu, ker so si le tako zagotovili izvedbo scenarija.

To pomeni, da so tekmovalci vedeli, koga od družinskih članov bodo imeli dolžnost po pogodbi, da pridejo v studio.

Družinski člani do osebe, ki morajo računati, da jih ne bodo spraševali samo prijaznih stvari, in bolj kot so njivi ljudje slabi, več je možnosti, da se bodo znašli na prangreju.

Vloga svojcev je, da hvalijo svoje in da jih skušajo opravičevati.

Meni nobena od Vlastinih hčera nibila videti nedoletna, najbrž pa je to tista tretja. Namig: Vlasta je bila prepričana, da si bolj zasluži novice o hčerkah, ki tudi imajo očeta, kot pa Damjan, ki so ga zanimale novice o njegovih drobižkih, ki ga niso mogli gledati po TV.

Vlastine hčere niso samo branile zlobne matere, ampak je  tudi žalila Vesno. Jabolko ne pade daleč od drevesa !

Dogovor, da bodo člani družine del šova, je del pogodbe. In kaj je tu narobe?

F r i n a

Frina, vse skupaj je narobe, se mi zdi.

kara

Če zapišeš svojo dušo hudiču, je to vendarle pogodba, ni pa prav.

F r i n a

No , nazadnje bomo ugotovili , da je Vesna še edina in najbolj normalna od vseh teh zblejanih babnic na tej kmetiji ,pa čeprav je šlo njeno prijateljstvo s Simonom za moje pojme predaleč . O Vlasti , Esadi , pa tudi Valeriji je škoda zgubljati besede , saj so tako podle , pritlehne in primitivne , da komaj verjameš . Ne vem , a jih ni nič sram da se kažejo v najslabši luči ? So tako prepirljive in žleht , Esada pa za povrh še tako lena , da bi najraje leže hodila , če bi mogla tudi v realnem življenju ? Res več ne vem , kaj si naj mislim .

manca51

holdada je napisal/a:

Se vedno znova vprašam, KAJ ZA KRISTUSA vidijo ljudje na tej Kmetiji?

Pa jaz dobim drisko, če gledam več ko pol minute!

holdada

To se pa strinjam.

Zdaj vidimo, kje smo. Dno od dna od družbe.

***amy***

***amy*** je napisal/a:

holdada je napisal/a:

Se vedno znova vprašam, KAJ ZA KRISTUSA vidijo ljudje na tej Kmetiji?

Pa jaz dobim drisko, če gledam več ko pol minute!

holdada

To se pa strinjam.

Zdaj vidimo, kje smo. Dno od dna od družbe.

***amy***

Lepo pozdrav z dna od dna družbe.

Štej do 30, nato s hitrim korakom, saj veš kam. 

F r i n a

Sporočilo je spremenil(a) frina dne 14.nov 2011 18:51

frina je napisal/a:

Lepo pozdrav z dna od dna družbe.

Štej do 30, nato s hitrim korakom, saj veš kam. 

F r i n a

Mi vsi smo na dnu. Žal.

***amy***

Še en lep pozdrav z dna od dna ( grem gledat dnevnik, ki je še bolj dno od dna ).

ežoj

Že res da se na dnevnik ne gre prav nič več zanašati in tudi to je res, da če bi se mi vsi vsaj malo bolj zavedali, da je finančna kriza veliko več kot samo to, potem ... 

Človeštvo je v krizi. Vrednote. Morala.

Ne sprašujemo se več o smislu, samo iščemo odklop. Hajde, televizija, resničnostni šov, možgani - adijo. Poglejte filme - kaj danes proizvaja Hollywood? Rabimo šokantno, nenavadno, nevsakdanjo, rabimo perverzno. Bolj je odštekano, boljše je. 

Ljudje se naslajamo ob neumnostih drugih. A mislite da bi pred petnajstimi leti pustili na televizijo tak crap?

A se ne zavedamo prav vsi tam nekje v kotičku možganov, da je to pravzaprav skrajno neumno - gledati nek šov, kjer se ljudje med seboj pričkajo, bolj se prepirajo, bolj divje in noro je - bolj nam je zanimivo. A če bi se tam samo mirno pogovarjali za mizo o istih temah, a bi pol tolko ljudi gledalo? 

A se ne zavedamo prav vsi, da se je skrajno neumno ukvarjati s tem, kakšne probleme ma tam nekdo drug z nekom drugim? A nimamo sami dovolj skrbi?

Jah, seveda jih je lepše nakam odrinit.

Masa ljudi je manipulativna. Zato se dogaja, kar se. 

In masa se na tak način še poneumlja. Saj veste vsi - Kruha in iger! - kajne? A mislite, da je danes to kaj drugače?

Vraga je. Samo zapakirano je z manj prozorno embalažo.

***amy***

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti