Kmetija

Tole je pa res daleč bolj zanimivo kot sama Kmetija

Frina je res vse proučila in obdelala in njeni komentarji so prav zanimivi Pa všeč mi je Ežojeva izjava (citiram):

"torej imamo kapitalistično družbo ki smo je sami hoteli in zakaj za hudiča ne bi v njej uživali."

Recinega "natega" (zaenkrat) še ne razumem, moti pa me, da vsi, ki omenjate gospo Likovič, pišete g. Likovič - da vas razsvetlim - g. je okrajšava za besedo "gospod", GA. pa za besedo "gospa". Človek pač mora imeti določeno stopnjo znanja in razgledanosti, preden pljuva po drugih.

JJ

Jaz vedno napišem Likovičeva, kar je povedno.

Mi je pa zelo všeč način, ko pred ime napišejo gos. !

F r i n a

Mygrace je napisal/a:

Pa dej frina no...in zakaj se ti tolk obremenjuješ s to kmetijo pravzaprav?

Mygrace

Narobe: meni je lahoten užitek !

F r i n a

frina je napisal/a:

Jaz vedno napišem Likovičeva, kar je povedno.

Mi je pa zelo všeč način, ko pred ime napišejo gos. !

F r i n a

Se opravičujem, res je. Ampak sem že nekajkrat zaseldila v postih, sicer ne vem, ali od istega avtorja/ice ali od različnih.

Gos., ja

JJ

JJ, sem kar nekaj strani nazaj pregledala, seveda samo v tej temi in zasledila le enkrat pri eni avtorici. Ker to je pa stvar, ki smo jo, lahko bi rekla, vedeli že v prvem razredu. Jaz se dobro spominjam mame, ko je pisala naslove na kuverte ali dopisnice in me podučila kaj to pomeni in kako je prav.

zeta

Iz neuradnih virov sem slišala, da bo v finalu Darko in ena bejba (ne vem katera). Tako, da Andrej ne pride do konca, žal. Meni je tudi zelo simpatičen. (pa še luškan)

Suzi

Jaz sem pa vesela, Darko mi je najbolj simpatičen od vseh, ki so že od začetka tam. Menim, da tisti, ki kasneje pridejo v igro, niso upravičeni do nagrade (razumem, da po pravilih so, ampak se mi ne bi zdelo prav, če bi jo dobili).

JJ

SUZANAZ je napisal/a:

Iz neuradnih virov sem slišala, da bo v finalu Darko in ena bejba (ne vem katera). Tako, da Andrej ne pride do konca, žal. Meni je tudi zelo simpatičen. (pa še luškan)

Suzi

Jebela cesta, SuzanaZ, to je tako, kot bi mi kdo povedal konec knjige, ki jo berem. 

zsa zsa

Ne iščite krivca, kajti ta packa, ki je napisala g. namesto ga. Likovič sem jaz. Vem, da sem narobe napisala in mi je zato žal. Vendar sem mislila, da je jasno koga mislim in nisem popravila napake. Se bom poboljšala, ampak ne morem obljubiti, da v svojih komentarjih ne bom naredila več nobene napake, ker v slovnici nisem preveč močna.

Vikica, pa kaj pol...? Glavna je vsebina.

kara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti