Kmetija
Dober, menda sem jaz najbolj neveden, pa naj mi nekdo razloži: kdo so osebki v kmetiji in po čem so znani? Meni je znan tist Fredi ( kot en čeden pevec ) ki je izpadel in Salome kot transvetit(ka), in tale Štern, ki je en cirkus zganjal okrog enih volitev. Vse druge vključno s Tojo sem tukaj prvič videl in prvič za njih slišal. A me mal razsvetlite ( posebej bi bil vesl frinine rezsvetljave, tudi drugi dobrodošli). Včeraj sem gledal skor celo oddajo.
ežojEžoj, na kratko, tudi če nisem Frina (tudi že čakam njene zanimive komentarje):
Suzana Jakšič, ki je prva izpadla - bila je v prvem Big Brotherju, znana po tem, da je notri prišla potem tudi njena hčerka Tjaša, ki je zdaj noseča...Suzana si je potem prek medijev iskala službo, je tudi Playbojeva zajčica.
Miki Bubulj, že izpadel- stand up komedijant, v tandemu z Rankom Babičem že nekaj časa kar uspešna.
Goran Breščanski - pevec skupine The Sausseges, ločen, dve hčerkici.
Maja Prašnikar - prek druge sezone Pop Starsev izbrana v žensko skupino Unique, ki nikoli ni uspela, nato nadaljuje samostojno pevsko kariero, nekdanje dekle Dennisa iz Game over, sedaj dekle Makija iz the Drinkers, ki je dober Goranov prijatelj (zanimivo, ker v kmetiji baje "šmirata").
Maja Malnar - bivše dekle Rajka Hrvatiča, bivša pevka v Sexsplosion, model, znana tudi po tem, da je "uspešno" prebolela anoreksijo.
Danijel Popovič - sigurno ga poznaš po Džuli :)
Marijan Novina - dolenjski roker, veliko pel po festivalih, Emi...
Alenka Sivka, že izpadla - novinarka (Stop), radijka in seksologinja.
Za te dve tanovi, ki prideta, pa res pojma nimam, kdo sta!
katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/
Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 08.nov 2009 12:25
Hvala za informacije; moram priznati, da jih nisem poznala (očitno premalo berem Playboy) ![]()
Tulka, playboy nima s temi linki nič opraviti, vse je opravil striček google, jaz sem ga samo mal povprašala.
rrr
Da ne bo pomote, ni mi spet crknil računalnik, zaradi katerega sem bila nekaj zadnjih tednov prikrajšana za internet in še danes odpravljam zaostanke, odstotnost mojih komentarjev ni tehnične narave.
V tej temi, in tudi v drugih ,do nadaljnjega ne bom več sodelovala.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Hrustljava solata

Fokača s paradižnikom in timijanom