Kmetija

rrr itak

tulka

Frina, škoda, škoda...

rrr
Kateri koli forum prebiram opažam, da KS obvladuje nekakšna klapa piscev. Ali se med sabo tudi osebno poznate? Imate kakšna srečanja? To me dobronamerno zanima. Kot vidite sem dokaj nova in nekatere stvari z zanimanjem opažam.

Aham, tisto je Aneta...s kratkimi lasmi je nisem spoznala. :)

katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2

tulka je napisal/a:

Hvala za informacije; moram priznati, da jih nisem poznala (očitno premalo berem Playboy)

tulka

Oh, bom mogel tudi jez začet brat Playboy ( pol pa bom na tekočem ). Baje imajo lepe slike

rrr, ni se treba nič skrivat, bereš pač.

katka hvala za pojasnilo, če sem pošten, vem tolk kot prej ( Maja Malnar - bivše dekle Rajka Hrvatiča, bivša pevka v Sexsplosion, model, znana tudi po tem, da je "uspešno" prebolela anoreksijo ) Rajko Hrvatič- nikad čuo, Sexplosion - nikad čuo, zelo sem na tekočem kdaj je kakšna prismuknjenka prebolela anoreksijo. Podobno je tudi z ostalimi pojasnili, vseen hvala za trud, jaz sem menda še kar v enih drugih časih.

frina, *ebiga, kaj ti je to treba. Kako bom naprej gledal kmetijo, ki mi je šele s tvojimi razlagami zanimiva.

vikica, a bi ti, na osnovi tvojih opažanj naredila kakšen seznam? Tako kot si zapisala, se bere nekam slabšalno ( klapa piscev, še dobro, da nisi zapisala " klapa pisunov " ). Zanimivo bi bilo videti.

ežoj
vikica je napisal/a:
Kateri koli forum prebiram opažam, da KS obvladuje nekakšna klapa piscev. Ali se med sabo tudi osebno poznate? Imate kakšna srečanja? To me dobronamerno zanima. Kot vidite sem dokaj nova in nekatere stvari z zanimanjem opažam.
a misliš, da so tajkuni uletel tudi na kul slo in bodo še to sprivatizirali? Jao, jao...bo treba jerneja opozorit ... Ognjič

Kar verjet ne morem, da že pet dni ni nihče nič komentiral

rrr
Kako da ne ?! Komentarjev kolker češ, edin niso vsi na tejle temi.. japaja
Zgleda, da nobeden več ne gleda, odkar je Salome šla :) Sicer pa zadnje dni ni nič pretresljivega, razen da sta prišli "tanovi" in da so se stari člani odločili, da se jih čimprej znebijo.Tale Aneta jim je sploh trn v peti, ker je takoj pokazala, da je tam zaradi denarja. Baje jim v naslednjem tednu pri gozdnem možu pobere 10.000€, sicer mi ni jasno, kako bo prišla do tega, da bo glava družine, ampak tako se govori.No, jaz jim kar privoščim, da jih malo oskubi :). Kar se tiče ostalih karakterjev, so pa vsi po vrsti medli. Res se pozna, da ni več Salome, pa tudi La Toya je znala poživiti dogajanje. O Danielu... vseeno, če ga ne bi bilo, Goran in Maja P. štrikata po svoje, Marjan kolerik, ki se obrača po vetru, Artur pa tudi samo še statira in ni od njega nič. Aja, Maja M. Za njo tudi sploh ne vem, da je tam. Samo če je treba katerega skritizirat, zna spravit skupaj več kot dva stavka. Skratka, dolgčas. korenckova
korenckova je napisal/a:
Baje jim v naslednjem tednu pri gozdnem možu pobere 10.000€, sicer mi ni jasno, kako bo prišla do tega, da bo glava družine, ampak tako se govori.
Možno, da bo za dvoboj izbrala Danijela, ga premagala in jo bo on imenoval za glavo družine... A ni bilo včeraj rečeno, da se nekaj pogovarjata v tej smeri? Lizzie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti