rrr itak ![]()

rrr itak ![]()
Frina, škoda, škoda...![]()
![]()
Aham, tisto je Aneta...s kratkimi lasmi je nisem spoznala. :)
| tulka je napisal/a: |
Hvala za informacije; moram priznati, da jih nisem poznala (očitno premalo berem Playboy)
|
Oh, bom mogel tudi jez začet brat Playboy ( pol pa bom na tekočem ). Baje imajo lepe slike![]()
rrr, ni se treba nič skrivat, bereš pač. ![]()
katka hvala za pojasnilo, če sem pošten, vem tolk kot prej ( Maja Malnar - bivše dekle Rajka Hrvatiča, bivša pevka v Sexsplosion, model, znana tudi po tem, da je "uspešno" prebolela anoreksijo ) Rajko Hrvatič- nikad čuo, Sexplosion - nikad čuo, zelo sem na tekočem kdaj je kakšna prismuknjenka prebolela anoreksijo. Podobno je tudi z ostalimi pojasnili, vseen hvala za trud, jaz sem menda še kar v enih drugih časih.
frina, *ebiga, kaj ti je to treba. Kako bom naprej gledal kmetijo, ki mi je šele s tvojimi razlagami zanimiva.
vikica, a bi ti, na osnovi tvojih opažanj naredila kakšen seznam? Tako kot si zapisala, se bere nekam slabšalno ( klapa piscev, še dobro, da nisi zapisala " klapa pisunov " ). Zanimivo bi bilo videti.
ežoj
| vikica je napisal/a: |
| Kateri koli forum prebiram opažam, da KS obvladuje nekakšna klapa piscev. Ali se med sabo tudi osebno poznate? Imate kakšna srečanja? To me dobronamerno zanima. Kot vidite sem dokaj nova in nekatere stvari z zanimanjem opažam. |
Kar verjet ne morem, da že pet dni ni nihče nič komentiral![]()
![]()
![]()
| korenckova je napisal/a: |
| Baje jim v naslednjem tednu pri gozdnem možu pobere 10.000€, sicer mi ni jasno, kako bo prišla do tega, da bo glava družine, ampak tako se govori. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda