Jernej, pa ravno danes sem se spraševala, če smo v Matrici, zakaj so morali dat meni tak program.....Hehehehehe
LP
juhica

Moja zadnja dva posta v tem forumu sem raje zbrisala, da me ne bo kdo še tožil za obrekovanje in žalitev časti!
Anja| lovebeyba je napisal/a: |
| za eno od deklet sem slišala da so si baje zelo ledvice dekleta prehladila, pa z zdravjem ni bilo potem ko je bilo konec vse ok... lovebeyba |
| kordelina je napisal/a: |
| spet eno tako sranje kot big brother, ravno danes je fant kupil satelitsko da bom imela večjo izbiro programov taki kot je Vendelina pa majamarko so vedno redkejši, z drugimi besedami vedno več je tistih ki jih ne zanimajo pametne reči, jaz če že si pogledam kak dober film brez fantastike, pogosto dokumentarce pa tudi kvize imam rada, gotovo bom iz njih izvedela več kot iz kmetije, če se hočem iti kmetije lahko grem k babici v štalo:::))) kordelina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučna juha s kokosovim mlekom

Čarobna zelena torta