Jernejev zelenjavni curry
Drobovine pač ne pripravljajo ker jo mularija ne mara . Tam gredo itak najbolj v promet dunajci , pomfri , pizze , mogoče še testenine.......potem se pa že ustavi .
BernardaVampi po Rikovem receptu iz baze ![]()
. In tudi možiček, če ve, da so za kosilo vampi, prileti domov iz službe brez ovinkov ![]()
.
Mambica, ti nisi podala svojega mnenja, ti si podala trditev, da vampov v šolah ne smejo več kuhat in to zgolj na podlagi svojega
.
Sem prav vesela, da sem odrascala takrat, ko smo bili "primorani" (vsaj jaz) poskusiti vse mozno in tako sem se navadila in jem vse, ne pa ko res sedaj ta solska mladina je samo to, kar je omenila mambica (to je tako zelo amerisko). Tukaj nimajo razvitega cutila za okus, tako da razen hamburgerja (kaj pa ves iz kaksnega mesa), pomfrija in pizze z umetnim sirom, jim v glavnem nic ne pase. Uh, pa sem vam ze omenila tudi kako torte iz prave cokolade ne marajo?
Vampi so pa itak poslastica zame in na sreco tudi za moza!!!! (bom morala "na lov" ta konec tedna, pa se ekonom kupit ![]()
)
Pozdravček!| mambica je napisal/a: |
| Vampi? |
Je pa čisto res, da starši danes otrokom, mogoče zaradi slabe vesti, ker so prezaposleni, dovolijo jesti kaj drugega kot tisto, kar jedo sami. Meni nikoli še na misel ni prišlo, da bi kuhala za svojega otroka nekaj drugega kot za nas. Res je, da nekaj stvari ni maral, pa to je v redu. Jaz jih tudi ne in moj mož ravno tako. Pa to je čisto OK. Smo se jih pač izogibali.
| ežoj je napisal/a: |
Vidi, vidi, Ivačiča poznajo tudi v Ameriki! ežoj |
Tale kozarček je zate, predstavljaj si pa katerokoli vino, ti privoščim tudi najdražjega, če češ. ![]()
Daby, bom pa na tvoj primer dodala se mojega. Za Veliko noc sem naredila za kosilo stegno jagenjcka v roru (italijanska tradicija). Povabljene sem imela nekaj kolegic (in moj brat je bil tukaj, juju!!!), ki imajo druzine dalec stran na vasi strani luze. Vprasam, ce bodo jedli jagenjcka in vecina je bila za (sicer sem polega naredila se svinjino). Ena kolegica pa poklice mamo in jo vprasa, ce bi ona jedla jagnje, pa ji mama rece, da ji sigurno ne bi bil vsec in tako ga seveda niti ne proba. Ne razglabljajmo sedaj, koliko je to dekle staro....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Svinjska ribica