Včeraj špageti z bolonjsko, rdeča pesa.
Danes pečenice, kislo zelje in pražen krompir.
Jutri pa naredim pizzo, po zgorjih postih je še meni zadišala mmmm, ni bila že dolgo na vrsti.
Lp,
Včeraj špageti z bolonjsko, rdeča pesa.
Danes pečenice, kislo zelje in pražen krompir.
Jutri pa naredim pizzo, po zgorjih postih je še meni zadišala mmmm, ni bila že dolgo na vrsti.
Lp,
Danes pri nama: vampi po tržaško, pire krompir in motovilec v solati.....jutri pa ziher ena župca na brzino in domača pica, se že veselim ![]()
![]()
![]()
Hehe, pickoti
.
Danes zrezki iz vratovine pečeni na čebuli, tenstan krompir in mešana solata
Danes: mineštra, aromatične palačinke z domačo marmelado, domači prijatelj s suhim sadjem

Saj ni res, ampak je, kajti danes
so se pri nas na mizi znašle goveja juha z zakuho, solata iiiinnn ... pizza![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet![]()
s prekajenimi
rebri, domač![]()
Goveja juha,pečenica in krompirjeva solata
Pri nas bo danes goveja juha z rezanci, paradižnikova omaka, testenine, mešana solata
Jutri pa goveji zrezki ( sem danes dobila domače meso) v omaki, rizi bizi, mešana solata
Sreda: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Korenčkova juha z zdrobom in jajcem, v pečici pečen krompirček, zelenjavni polpeti in solata iz paradižnika, paprike in mocarele.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami