Pri mami: doma kisana repa, domače pečenice in krvavice, fžol na masti, pire krimpir. Čisti užitek.

Pri mami: doma kisana repa, domače pečenice in krvavice, fžol na masti, pire krimpir. Čisti užitek.

| mamamia je napisal/a: |
|
mamamia
|
Mamamia, se strinjam čisti užitek![]()
Bravo mami! ![]()
Trixi, ne vem, koliko so popularni rdeči avtomobili, a na kulinariki imamo na izbiro rdečega ali rumenega. Imam pa srebrnega, mislim, da jih je največ na cestah.
Danes je bil na voljo en dober jabolčni štrudel, prej pa še malo vsak po svoje, eden prebranec iz zaloge, druga pa špagete z drobtincami in radič s fižolom. Brez sprehoda. Čakamo na boljši zrak.
![]()
Kaj bova danes jedla???
Eno brzinsko juho iz vrečke, pol greva pa na silvestrovanje ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet iz zaloge, domač,
, ![]()
.
Mandarine iz doline Neretve, zeloooo dobre, zeloooo sladke, priporočam, imajo jih v Mercatorju in to po zelo ugodni ceni, 0,58 centov.![]()
![]()
Cenejše od vsakih ![]()
![]()
![]()
Petek:

Pozdravček!
![]()
| babka1951 je napisal/a: |
|
Kaj bova danes jedla??? Eno brzinsko juho iz vrečke, pol greva pa na silvestrovanje
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
|
Kakšno silvestrovanje
saj je komaj Miklavž bil????
Midva sva danes s sinom imela kosilo sama, ko sem ga vprašala kaj naj kuhava sem pričakovala dunajca in pomfri....Ker sem pred prihodom domov kupila orado, mu je bila ideja takoj všeč, zraven sva jedla pečen krompir in zeljno solato.
Danes: porova juha, jabolčni drobljenec
danes kranjska klobasa in popečeno sladko zelje
Zelenjavna juha z ješprenjem, testeninski narastek s skuto (slana in sladka verzija, ker se nismo mogli zediniti, katerega bomo), jabolčni kompot
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Piščančja stegna z miso pasto