Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za jutri kuham govejo juho, tokrat s domačim mesom. Torej jutri bo goveja juha z rezanci, meso iz juhe, tenstan krompir, koleraba ali cvetača v omaki in motovilec s fižolom.

Danes pa se je izkazala hči in skuhala basmasti riž z papriko, bučko, arašidi, puranjim mesom, čebulo in začimbami (šetraj, curry in timijan). Zelo je bilo dobro 

teta Mica

Po tričetrtdnevnem norenju med jesenskimi barvami je bilo za kosilo:

lp

mzm
Katarinči je napisal/a:

Danes: goveja juha z zakuho, zelene paprike in sir na žaru, pražen z ocvirki, z zeliščnim maslom in česnom, endivija, radič, .

Katarinči

Dopolnitev: zame fižolova juha z adžiko namesto goveje juhe.

Katarinči

Kremna juha iz muškatne buče, z dodatkom ingverja, pa tiste velike školjke iz testenin,polnjene z nadevom iz mletega mesa, začimb un kaper, potresene s sirom, prelito z zelišči, pomešanimi z olivnim oljem, in zapečeno v pečici. Rdeč radi, pa endivija ter kumare za solate. 

mamamia

segedin in žemlja

čebulka
mamamia je napisal/a:

Kremna juha iz muškatne buče, z dodatkom ingverja, pa tiste velike školjke iz testenin,polnjene z nadevom iz mletega mesa, začimb un kaper, potresene s sirom, prelito z zelišči, pomešanimi z olivnim oljem, in zapečeno v pečici. Rdeč radi, pa endivija ter kumare za solate. 

mamamia

Božansko izgleda, njami Kje pa se kupijo te gigantske školjke?

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29.okt 2016 23:46

Včeraj: Praženi lignji, s česnom in peteršiljem, pečen krompir, kuhan korenček, endivija s fižolom, čokoladno/skutina pita

Danes: Povabljeni na praznovanje, kjer bo zagotovo obilo dobre domače hrane.....

pirnica

Tole je eno kosilo od prej. Uspelo mi je sliko prilepit. Ali nove slike mi pa ne uspe poslati. Ali mi lahko kdo lahko na enostaven poslje na zs navdilo.

Uporabljam telefon. Lp

Amelia

Amelia preko telefona se ne da naložit slike.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi,

Najlepsa hvala za odgovor.

Amelia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti