Danes je bila vroča zelenjavna mineštra in mrzla polenta
zelen radič, vrtan
lp
mzmDanes je bila vroča zelenjavna mineštra in mrzla polenta
zelen radič, vrtan
lp
mzmBravo za vse slikce!!!
Najbolj mi je pa všeč vesel fantek v Dragičkini francoski!![]()
![]()
Tudi danes goveja juha, tenstan krompir, meso iz juhe in hren, zelena solata s fižolom, potička pa že za zajtrk.
![]()
Miszmoke, tole polento bom pa jutri pripravila
.Danes pa velikonocni zajtrk pri moji mami sunka, hren, pirhi, orehova potica ena z rozinami ena pa brez, brez je za naju s hcerko
, jabolka, kruh ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pozno kosilo: svinjsko meso z zelenjavo, krompirjevi cmoki, mešana solata, orehova potica
breskvaVčeraj čemaževo-porova juha, svinjska pečenka, domači skutini njoki, politi s sokom od pečenke, regrad in motovilec v solati s popečeno slanino, česnom in jajčki
danes šunka, pirhi, hren, potica, francoska solata, piščančji pohančki in lešnikova torta
Zanimivo. Sem mislil, da kosilo včeraj odpade ![]()
Sam sem imel zajtrk ob 11ti uri, tako da sem se postil do večerje
. Užival na kolesu, v orkanskem vetru, ga preklinjal (ker mi je top frizuro pokvaril
), iskal sončne žarke, se posvečal prebiranju knjig in obiskal prijatelje.
Super dan.
Danes bo pri naju kosilo v zelenem
.
Regratova juha po receptu iz priloge OK - Odprta kuhinja, da bo bolj krepka ji bom dodala kocke šunke, regratova solata s toplim krompirjem in zeleni pirh bom gor naribala.
Kaj bo moj vesel današnjega kosila
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci, meso iz juhe
, pražen krompir
, kristalka in motovilec,
-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naor, verjami mi, da je potica za mene pravi bavbav; raje kakšno dobro kosilo skuham, kot se spravim kaj zahtevnega pečt. ![]()
Kosilo: zelenjavna juha, piščančji zrezek v čebulni omaki, njoki, maslen ohrovt, regrat.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes za kosilo pecen piscanec, pecen krompir, polenta z blitvo, solata, orehova potica
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Svaljki s čemaževim pestom