Predvčerajšnjim: čemaževa juha, krompir z začimbami v pečici.
Včeraj: razvajanje pri tašči![]()
Danes: Brokolijeva juha, špinača in pire krompir.
Predvčerajšnjim: čemaževa juha, krompir z začimbami v pečici.
Včeraj: razvajanje pri tašči![]()
Danes: Brokolijeva juha, špinača in pire krompir.
danes brokolijevo-čemaževa juha, mesne kroglice v gobovi omaki, pire in solatni mix
@satilon, nič ne verjamem, pokaži jo![]()
Danes in jutri: vampi
zelen radič, teran in voda
lp
mzmVčeraj je bilo kulinarično razvajanje v kraju blizu rimljanke:
goveja in bučna juha,
pražen krompir, mlinci in korenčkov pire,
pečena račka, sv. pečenka in govedina,
jabolčni hren in špinača,
regrat in motovilec z jajčki in krompirjem,
sadna
in ![]()
![]()
![]()
Včeraj smo se pozno vrnili s sprehoda, premraženi in je tako nastala ko-čerja. Juho sem zakuhala z domačimi rezanci, zraven je bil pražen krompir, govedina iz juhe, ena kranjska klobasa , zeljna solata in regrat.
Danes smo spet šli v hrib ( vreme
-sonce, veter, snežinke) in ravnokar končali s poznim kosilom- goveja juha z gresovimi cmoki, pečen krompir, kosa piščančka, polpeti iz meletega mesa, paradižnikova solata, regrat
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj pri starših, klasika velikonočnega zajtrka.
Danes pa prišli obiski in smo imeli milijonsko juho in šunko, hrenova omaka z jajci, lososov karpačo pa različni sirčki...francoska in šobska solata!
tanjajVčeraj: boranija in miks solata iz vrta, popoldne sadna kupa s smetano in potica, vratnik za močnejši spol
Danes: goveja juha z rezanci, pire krompir, brokoli, pečen puranji file, boranija in miks solata iz vrta, popoldne sadna kupa s smetano, potica, vratnik
NENA58Fižolova juha in domača pica (z velikonočno šunko).
Pipi MajTudi jaz bom po receptu iz OK skuhala regratovo juho, pečena bedrca, rižota in mešana zelena solata.
Potem pa še
od praznikov...
(pa čimmanj veeeetraaa!)
dayana
Danes tole in solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai s piščancem

Rogljič Croque Madame