Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, domači solatni miks (motovilec, gentile, zimska rjavka, regrat) z avokadom

Jutri: zelenjavna juha, narastek z ajdovo kašo, olivami, brokoli, solatni miks

NENA58

Danes paradižnikova omaka, zame še škampi, testenine, mešana solata in peka orehove potice, ki je odlično uspela. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Jaz že sicer jem malo mesa, pa ga tudi danes nisem. Pogrela sem si špagete na drobtincah od včeraj in zraven narezala en paradižnik. Res pa nisem pri apetitu, me nekaj daje. Tako sem bolj na limonadi z medom, na pomarančah. A potička bo vseeno.

naor

Danes: midva sva imela vampe s krompirjem ( je včeraj glih toliko ostalo, da je danes bila dobra župca... ()

Kaj bom rekla... lepe praznike vsem, tistim, ki verujete in tistim, ki ne...važno je, da je družina skupaj...

Naj vsakemu med vami in vsakemu med nami zajček nameni vsaj en jajček... smejimo se lahko skupaj, lepše je...

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Babka, hvala za lepe želje, enako tudi vam in vaši družini ter vsem ostalim članom velike družine na kulinariki. 

Lp od R.

P.S.: Da ne smetim, moj je danes jedel piščanca in riž. Jaz pa ajvar na žlico in sir zraven. psssst.

Sporočilo je spremenil(a) Riddle dne 03. 2015 18:51

Danes: kokosovi cmoki, rabarbarin puding 

breskva

limnol je napisal/a:

A ga ni junaka, ki bi si upal napisati, da je danes jedel nre-ribje meso?

Piščančji curry z rižem.
Sonja

Junaštvo je moje drugo ime

praženo kislo zelje, kruh, teran in voda

lp

mzm

Danes smo pojedli ostanke ricet, piscanec v smetanovi omaki, kruh, pehtranova potica, regrat.

satilon

Juha, tunine kroglice v paradižnikovi omaki, špageti, solata.

Popoldne pa sem se celo spravila pečt in nastal je češnjev ciganski štrudelj, ki je zelo dober. Še dobro, da ga je nekaj ostalo za jutri. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Moje zlato, jaz sem si tudi "pocahnala" tale štrudel, a sem vseeno dala prednost potici. Tako zdaj moja oz. Lonina nočna potica čaka na jutranjo peko.

Lepe Velikonočne praznike vsem! Da boste dobro jedli in pili pa ne dvomim, naj vam tekne!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti