Tudi jaz vam vsem želim lepe Velikonočne praznike in obilico dobrot.![]()
Danes zelenjavna juha, dušen telečji vrat, riž, solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTudi jaz vam vsem želim lepe Velikonočne praznike in obilico dobrot.![]()
Danes zelenjavna juha, dušen telečji vrat, riž, solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPri naju danes ena Argo juha ![]()
Pol pa potička, ki se je čez noč pekla za mojega na prvi april rojenega vnuka pred davnimi leti...
Babka1951, zeloo lepa potratna potica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
segedin golaž
, krompir v kosih.![]()
![]()
orehovo-čokoladna![]()
![]()
mopsika![]()
Danes pri nas drugačne vrste praznik..... diši po pečenih paprikah![]()

Danes in jutri bo kosilo pri najinih, danes pri mojih in jutri pri tašči in tastu. Kaj bomo jedli, pa še sporočim.
Sobota:
![]()
Pozdravček!
Zelenjavna juha, ohrovtovi zvitki, pire krompir, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Se splača ta štrudelj sprobat, meni je zelo okusen. Danes še bolj, ko se je vse skupaj še bolj prepojilo. Potice pa se jaz ne upam lotit; pa še jedel je ne bi nihče pri nas doma.
| naor je napisal/a: |
Moje zlato, jaz sem si tudi "pocahnala" tale štrudel, a sem vseeno dala prednost potici. Tako zdaj moja oz. Lonina nočna potica čaka na jutranjo peko. Lepe Velikonočne praznike vsem! Da boste dobro jedli in pili pa ne dvomim, naj vam tekne!
|
Pohan piscanec, ponfri, porova juha, mesana solata. Zjutraj sem spekla orehovo biskvitno potico ![]()
.
![]()
Danes je bila polentina pogača (recimo) z blitvo
lavor vrtanega radiča, zelenega
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hoppy brioš

Caprese solata s popečenimi svaljki