Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

skutini štruklji v juhi

Balenka

Džuvedž in sojini polpeti, solata.

Pipi Maj

Kje sem ostala? Ah, najprej, punce, lepo prosim, že ta nevemkolkič, nobenih slik krvavic.  Al pa če že, naj bodo...neapetitlich. Tale od mzm je bila ubijalska.

Da ne bom samo mimo streljala:

Včeraj solo solata, 2 ugriza pizze, mislim da je bila v stilu spanakopitas ali zeljanice. (a se dela zeljanica z zelejm?) Danes mešana mlada solata z malo kruha obloženega z "ostanki" combozole izpred nekaj dni. Grozdni sok (fermentiran, da ne bo pomote) 

Million $$ question: Kdo je ukradel januar? Nimam pojma, kam je zgasnil. 

Vanja

Tole z Miškino krvavico je pa res. Nekam sem se jim odrekla, a sem ravno zaradi tele lepotice preklicala odločitev in že zaprosila moža, ki to nabavlja, da bi pa počasi vseeno krvavico za kosilo. Že brusim nož.

naor

Danes: sarmice ala´Dragička  , že krčkajo v pečici  .

SMARTY1

Se sem na caju z zamasenim nosom za kosilo pa bo goveja juhica, specli, puranji zrezki v omaki, solata, za sladico pa vaflilp

satilon

Danes:  goveji golaž,    polenta,    solata iz fižola v zrnu,   pesina solata.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 05. 2015 11:36

Četrtek:     

Dragička

Danes kuha teta kitajsko, rezanci s mesom in zelenjavo

svinjski želodček s  na kislo in 

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti