Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem bila kar ob svojem, kot so včasih rekli, pravkar sem si dušo privezala s pomarančnim sokom in tremi miškami, darilo od dobre duše. Mimogrede pa še tole: jaz tudi večkrat naredim enolončnico iz mešanice stročnic, pa si vzamem čas in fižolčke poberem ven. Ko sem jo prvič kuhala, so bili fižoli še malo trdi, ostalo pa preveč kuhano. A to le kako delam jaz. Že dalj časa se neuspešno oziram za rdečo lečo.

naor

lp goga

segedin in kruh

Balenka

danes pečena piščančja bedra, krompirjeva solata

jutri fileji tune, marinirani v sojini omaki, česnu in ingverju, pečen riž (z jajčkom, korenjem in grahom)

Danes od včeraj golaž,

jutri segedin in kruh za mojega, zame nekaj mimo grede... :)

tanjaj

Danes: pirina enolončnica z zelenjavo in prekajenim mesom, prosena kaša s čokolado in mandlji

breskva

naor, rdečo lečo dobiš v sparu in DM-u.

RadaJem

Že tri dni čaj, limone in pomaranče... pa tablete za grlo in zbijanje vročine. Počasi gre na bolje!

Saša

Tudi jaz caj, isla za grlo, cedvita, dvakrat vdih hlapov nad narezano cebulo za odmasitev nosu....za ostale druzinske clane pa ricet in nekaj sladkega se ne vem kaj.

satilon

Danes domača pizza. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti