Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ena porcija fižolove juhe in kos pizze margerite od včeraj za malega, mož bo dobil špagete s feferoni, jaz pa krožnik goveje juhe in ena mešana solata vsega po malem - motovilec, zeljna solata, zelena, čičerika, tuna, mocarela, češnjev paradižnik.... in kos sveže pečenega pirinega hlebčka

Jej, kako je luštn  kak dan malo manj kuhat .... dokler ne bomo spet  v polni zasedbi.... potem pa spet

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Jota.

Tinky Binky

Torek: juha, piščančja rižota z brokolijem, radič in motovilec

Sreda: juha, kislo zelje, pire krompir, kranjska klobasa

Četrtek: juha, pohani puranji zrezki, pire krompir, radič, motovilec, avokado

Petek: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, radič, motovilec; sarma

NENA58

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Million $$ question: Kdo je ukradel januar? Nimam pojma, kam je zgasnil.

Vanja

Evo globalizacije, sem se ubadala z enakim vprašanjem! (poudarek na "sem se")

naor je napisal/a:

... da bi pa počasi vseeno krvavico za kosilo. Že brusim nož.

naor

Pa pod mus jo poslikaj, da mal Vanji nagajamo

Danes smo imeli pečenega kunca, široke rezance(izpod mojih nežnih ročic) z gomoljiko

vrtan radič s fižolom, teran, voda in vsled burje še vanilijev puding

lp

mzm

Zloženka iz jajčevcev, bučk in paradižnika, rjavi riž z grahom in korenjem, zelena solata z rukolo

RadaJem

goveja juha, tenstan krompir, govedina iz juhe, zelena solata... HVALA KUHARJEM

majaos

Miška kaj je to gomoljika? Pa nisi mende zdaj v takem vremenu izkopavala kaj iz zemlje???

jade

jade je napisal/a:
Miška kaj je to gomoljika? Pa nisi mende zdaj v takem vremenu izkopavala kaj iz zemlje???

Saj jo vidiš, miškozmoke, vrtan radič, pa gomoljike izpod hratsa tam na njenem hribu (buhve, kolk si je krempeljcev  zbrusila),...............

Danes pri nas: pečen krompir in 2 perutnički enega piščeta, vrtan radič (istega vira kot miškin), endivija in regrat (ki sem ga pred snegom zvrtala iz tal lastnoročno).

Ja, včeraj pa: repa, krompir v koščkih, z ocvirki, seveda, in janso, krvavica , kot iz mojega otroštva, tak okus.

rimljanka

Danes: skutini cmoki, piščančji koščki v omaki, mešana solata, linške očke, 

breskva

Kaj, pri nas ni ne zmrznjeno, ne zasneženo, torej: eviva vrtanje

jade, gomoljika je tartuf, ampak to zveni preveč, kaj vem, bahavo

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti