Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

špageti karbonara in narezan paradižnik

Balenka

Včer pa kr ni in ni blo ideje... na koncu se preskočilo kosilo in nastala večerja...  med brskanjem po hladilniku in shrambi nastala pita iz krompirja in šampinjonov ...  Rezultat pa resnično okusen  RECEPTURA

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

včeraj jota in polpeti s sirom, rdeča pesa, danes pa fižolovka in hrenovke,.. zmanjkuje idej za jutri,...

upam da niste jezne ker sem kar uletela na to temo,... nikoli še nisem pisala na tem forumu,..

lep dan,...

imem

Sporočilo je spremenil(a) imem dne 22. 2015 12:06

Včeraj piščančji fileji nadevani s špinačo in sirom, pire krompir in omakica iz šampinjonov in slanine.

katka85

Dragička, dobrodošla nazaj. Že pogrešamo tvoje slikice. 

Imem- super, da boš boš z nami delila kosila.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Imem,   lepo pozdravljena med nami,  zakaj misliš,  da si uletela,  saj si članica kulinarike.

Danes:  makaronflajž,  mešana zelena solata,  pita.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 22. 2015 11:43

Juha s stročnicami in palačinke.

Pipi Maj

pozdrav vsem skupaj, hvala za sprejem,.. se bom oglasila še kaj drugi mesec ko bom doma,... ta teden sem na negi, ker ima tamala gripo, drugi mesec pa bom na bolniški po operaciji, vas bom verjetno samo brala in si ogledovala vaše jedilnike, saj sama ne bom mogla kuhat,... op. roke

bodite v cvetju, se beremo,..

imem

Imem, vse lepo in veliko zdravja družini.

Danes filane paprike , pire krompir, solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: piščančja nabodala, pečen krompir v pečici, mešana solata iz ozimnice

Sandra_a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti