Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Lepo te je brati, tudi s svojimi recepti mi daješ navdih

Še bolj sem pa tu pozorna, ker tudi moj najstarejši vnuk Blaž zelo rad kuha, ampak, če ga vprašam pravi, da najraje pere, ker mu mehčalec v pralnem stroju tako zelo diši... upam, da se nekoč navduši tudi nad likanjem, ki je meni grozna izguba časa  Ne misliti, da ga hočem izkoristiti, on sam vedno sprašuje: " Babi ti danes lahko, kje pomagam...? 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Do petka  smo ponovno v polni družinski zasedbi, zato goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečen hrbet piščanca, sv.kotlet, vinska omaka,  hren v omaki, dušeno rdeče zelje z jabolki, mešana solata

Za jutri že znana ena sestavina- danes nabran regrat. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Solata iz motovilca in rukole s tuno, domači ovseni krekerji.

Tinky Binky

danes ne morem niczato kuha mercator, jutri pa za kosilo ajmoht

satilon

špageti z jajčnim cvrtjem in paradižnikova solata

Balenka

Včeraj zvečer po dolgem dnevu tale čorbica:

Danes: Lobster bisque (jastogova kremna juha), dovolj še za jutri.

Tajska solata iz zelene papaje (odlično za čiščenje sinusov) in na koncu cioppino. Za sladico še en mini francoski macaron. 

Vanja

pri nas za večerjo tudi čorbica - izpeljanka fižolove juhe z makaroni in klobaso + naribana koleraba + malo narezanega ohrovta

majaos

Včeraj: zelena solata, pečene perutničke

Danes: sarma, pire krompir

Jutri: fižolova mineštra, palačinke

matejaoz

Danes pa so naročili musako, zraven pa bo skleda regrata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ej,  Trixi,  tudi pri nas danes na sinovo željo:   musaka,   mešana zelena solata,  pita.

Za moža,  ki ni ravno ljubitelj musake pa,  ostanki  segedina.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 21. 2015 12:04

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti