Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ohrovt v omaki, domači ovseni krekerji.

Tinky Binky

Vanja, kaj si zamešala v čorbico, ne morem pogruntat vsega.

naor

Pogrešam Dragičko, je šla v tople kraje....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes nam je tašča skuhala juho, piščančje meso v omaki, riž in solato.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj, po dolgem času, ocvrt picek, velika skleda endivije s krompirjem; danes pa je kuhalnico prevzel sin in nam skuhal curry s kozicami in brokolijem.

Zunaj je tako pusto, tako da se mi ne ljubiven in grem speč nekaj z jabolki.

regica

Danes ponovitev od včeraj. Juha in za dragega sendvič. Papajo je treba pojesti, samo danes bom naredila polivko samo z dvema čilijema, namesto s tremi.

@naor.... z malo cajun začimb sem najprej popekla krompir, ko je bil skoraj mehek, sem dodala koščke piščanca, po treh minutah sem prelila z lončkom ratatujija (iz skrinje in že odmrznjen), pokuhala minuto ali dve, da so se okusi oženili.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 21. 2015 17:33

Aha, sem mislila, da so koščki tofu sira, je pa piščanec, ne vem, zakaj sem sploh pomislila na to. Izgleda izvrstno tale čorbica in vse ostalo. Hvala in lp čez lužo!

naor

Jaz pa poleg Dragičke pogrešam tudi mišzmoke...

Predvčerajšnim sva jedla piščančjo juho, notri sem dala še ostanke piščančjega mesa, korenje in ražvrkljano jajce, zraven sva jedla toast s sirom

včeraj pire, pišč. fileji z gorčico in motovilec v solati

danes domača pečenica, tenstano kislo zelje z ocvirki in matevž

jutri greva na kosilo k stari mami

v petek pa shrimp and grits (sem danes kupila belo polento in ostalo, kar rabim, njam komaj čakam)

Blitvina juha, testenine s tuno in zeljna solata.

Pipi Maj

Pozdravček     (ni morje, je pač voda)

Hvala za skrb, od nedelje se spet kuha doma, slikic ni, ker je bil gospod računalnik na generalki.

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti