Sobota: ![]()
![]()
Telečji ajmoht (ostalo od včerajšnje večerje); pražena jetrca, solata - zelena, motovilec, cvetača, fižol, črna redkev; jabolčni zavitek

Pozdravček!
Sobota: ![]()
![]()
Telečji ajmoht (ostalo od včerajšnje večerje); pražena jetrca, solata - zelena, motovilec, cvetača, fižol, črna redkev; jabolčni zavitek

Pozdravček!
Danes telečji koščki v omaki, skutni štruklji, mešana zelenjava, motovilec
Kjer je volja, tam je pot. TrixiO Dragička, sline tečejo v potoku! Sem že na poti v Mercator, če imajo puranova jetrca
Pri nas pa danes osličev file v foliji in kisla repa. Najbrž se bo marsikdo zgražal, ampak meni gre to super skupaj. Jutri pa - odvisno, ali bodo imeli jetrca ali ne.
SonjaDanes na željo dragega ocvrti koščki piščanca in skleda solate!
tanjajpri tašči kuhala kosilo (golaž in špagete, ki pa jih nisem prelomila
). Da ne govorim, da sem ob vročem šporhetu še apetit zgubila ![]()
![]()
![]()
Široki rezanci z gobami, zelena solata. Jutri polpeti, pečen krompir in grahova omaka.
Pipi MajDanes sva
sla smucat
za kosilo spinacni burek, svinjski zrezek na zaru s cebulo in paradiznikom in pofri.![]()
Skuhala sem nam juho, rižoto in solato. Za posladek sva s sinom pripravila jabolčni zavitek. Zdaj pa se moram domisliti, kaj jutri pripraviti za naše želodčke. Zagotovo bosta juha in solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes pohan piščanec, pire krompir, zelena solata z jajci in sladička iz slistnatega testa z vanilijevo kremo in sadjem.
.
ANJA
Danes pri nas doma pripravljena pica.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako