Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: špageti, mesna omaka z grahom, solata

breskva

Včeraj: juha, mesno-zelenjavne tortilje popečene s sirom in kislo smetano, zelena soata, jabolčni zavitek

Danes: segedin z osvalki, gibanica

Jutri: piščančja rižota z brkolijem, zelena solata z avokadom

NENA58

Danes: Kremna juha iz paradižnika in popečenih paprik in brez smetane. Skutini ravioli na popečenih gobicah, česnu in timijanu za dva, zame cukini pasta, prav tako na gobicah. Berivka z avokadom in vinaigrette polivko.

Pelegrino, ker Radenske ni za dobit.

Juha je zares totalno žive barve. :)

Vanja

Vanja, čudovite slike 

Čeprav jaz skoraj nikoli ne rečem, da sem lačna  sem  tu resnično postala. 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Jaz sem včeraj reciklirala pečen krompir od nedelje. Ga je veliko ostalo, mi ga je bilo škoda vreči proč,, pa sem krhlje dala na pol. Prepražila čebulo, dodala narezano zelenjavo, dosti začimb, malo narezane slanine, na to dala hladen krompir in malce zapekla. Mož niti opazil ni, da je star krompir. S solato je bilo super kosilo.

mamamia

babka1951 je napisal/a:

Včeraj smo pri nas praznovali. Vabil je eden od vnukov, plačala sta pa mami in oči 

Belšak, Slavkov dom... preživeli nepozaben dan, po naših željah 

Danes: prežganka, hitro pečen zrezek iz sv. vratovine, dušena zelenjava in skleda solate

za sladico pa: kup perila, likalna deska in likalnik,

madoncaaaa, sem se jo prav prenajedla  

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Pridna mami in oči,hehe.
Slavkov dom? Hmm, a ni to tam nekje pri Medvodah? V hrib gor? Takšna lepa lokacija in tudi ambient sila simpatičen. Am i right?

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes bo domač kruh brez gnetenja, dušeno kislo zelje, kuhana repa, pečenica,  krvavica, kos pečenih svinjskih reber, pa malo krompirja v kosih

Za sladico pa je še nekaj piškotov od praznične peke, kup čokolad, zame samo en dolg sprehod po 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:   polpete, pečene v pečici,  široki rezanci na drobtinah,  solata s , zelena solata.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 13. 2015 12:12

Zelenjavna juha, rižota s piščančjim mesom, zelena solata, rdeča pesa.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes samo pečen in prijetno začinjen krompir. Ni bilo volje in časa za kaj kompleksnejšega.Pridejo taki dnevi.

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti