Danes: špageti, mesna omaka z grahom, solata

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Danes: špageti, mesna omaka z grahom, solata
Včeraj: juha, mesno-zelenjavne tortilje popečene s sirom in kislo smetano, zelena soata, jabolčni zavitek
Danes: segedin z osvalki, gibanica
Jutri: piščančja rižota z brkolijem, zelena solata z avokadom
NENA58Danes: Kremna juha iz paradižnika in popečenih paprik in brez smetane. Skutini ravioli na popečenih gobicah, česnu in timijanu za dva, zame cukini pasta, prav tako na gobicah. Berivka z avokadom in vinaigrette polivko.
Pelegrino, ker Radenske ni za dobit.

Juha je zares totalno žive barve. :)
Vanja, čudovite slike ![]()
Čeprav jaz skoraj nikoli ne rečem, da sem lačna
sem tu resnično postala. ![]()
Jaz sem včeraj reciklirala pečen krompir od nedelje. Ga je veliko ostalo, mi ga je bilo škoda vreči proč,, pa sem krhlje dala na pol. Prepražila čebulo, dodala narezano zelenjavo, dosti začimb, malo narezane slanine, na to dala hladen krompir in malce zapekla. Mož niti opazil ni, da je star krompir. S solato je bilo super kosilo.
mamamia
| babka1951 je napisal/a: |
Včeraj smo pri nas praznovali. Vabil je eden od vnukov, plačala sta pa mami in oči Belšak, Slavkov dom... preživeli nepozaben dan, po naših željah Danes: prežganka, hitro pečen zrezek iz sv. vratovine, dušena zelenjava in skleda solate
za sladico pa: kup perila, likalna deska in likalnik, madoncaaaa, sem se jo prav prenajedla
|
Danes bo domač kruh brez gnetenja, dušeno kislo zelje, kuhana repa, pečenica, krvavica, kos pečenih svinjskih reber, pa malo krompirja v kosih
Za sladico pa je še nekaj piškotov od praznične peke, kup čokolad, zame samo en dolg sprehod po ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: polpete, pečene v pečici, široki rezanci na drobtinah,
solata s
, zelena solata.
mopsika![]()
Zelenjavna juha, rižota s piščančjim mesom, zelena solata, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes samo pečen in prijetno začinjen krompir. Ni bilo volje in časa za kaj kompleksnejšega.Pridejo taki dnevi.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko