Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dragicka kje si????

jaša

Goveji rostbif, mešana zelenjava na žaru, kvinojina solata z busnicami.

Tinky Binky

Dragicka kje si????

jaša

Gobova juha, goveji zrezki v omaki in testenine, zelena solata.

Pipi Maj

Danes: kruhovi cmoki, piščančji paprikaš, mešana solata, muffini s hruškami in nutello

breskva

Danes pri nas: gobova juha, goveji burek in paradižnikova solata. Za sladico pa ta dobrota:

Kitchenwithblas, potička je odlična!

Sem jo naredila, malce po svoje. Že v štartu sem se odločila da izpustim kakao, da bo potica dvobarvna. Ker mi je zmanjkalo čokolade, sem uporabila nugatov namaz, višnje sem dala iz kozarca, uložene v sladkornemu sirupu, tako da jih nisem nič sladkala. In končni rezultat je bil odličen. Potico toplo priporočam vsem!

Ti pa imaš super blog, lepo napisane recepte in odličen prikaz postopka  . Bom firbcala pri Blažu še naprej  .

SMARTY1

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 11. 2015 19:53

Danes nas je razvajala moja sestrica, ki je praznovala rojstni dan:

zelenjavni namaz, česnov kruh, grisini s pršutom, šampanjec,

goveja juha z jetrninmi kendlčki (moj prispevek), gobova juha,

pražen krompir, rižota,

dušen jagenjček, svinjska ribica z gobicami, piščančji žur,

grah s korenčkom, zelena solata, paradižnikova solata,

potratna potica (nebeško dobra), kokosova potica, 

tiramisu in kavica

Balenka

No prav lepo, da vam je recept pomagal  hkrati pa prav pohvalno, da recepturo nekoliko spremenila in je rezultat prav okusen.   In po mojem mišljenju je pravi čar kuhinje, prav to, da v receptu damo tudi malo sebe in svojo iznajdljivost... 

SMARTY1 je napisal/a:

Danes pri nas: gobova juha, goveji burek in paradižnikova solata. Za sladico pa ta dobrota:

Kitchenwithblas, potička je odlična!

Sem jo naredila, malce po svoje. Že v štartu sem se odločila da izpustim kakao, da bo potica dvobarvna. Ker mi je zmanjkalo čokolade, sem uporabila nugatov namaz, višnje sem dala iz kozarca, uložene v sladkornemu sirupu, tako da jih nisem nič sladkala. In končni rezultat je bil odličen. Potico toplo priporočam vsem!

Ti pa imaš super blog, lepo napisane recepte in odličen prikaz postopka  . Bom firbcala pri Blažu še naprej  .

SMARTY1

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 11. 2015 19:53

Drugač pa pri nas danes za kosilo domači pizzicotti s prekajeno slanino in bananina pita  recepta bosta dosegljiva na blogu enkrat v naslednjih dneh...  Tebi SMARTY1 in ostalim pa še lep preostanek večera 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Danes bo goveja juha z rezanci in jetrnimi cmočki ( mi je včeraj dala idejo mamamia in sem jih naredila), ostanki stefani pečenke, pečene perutke, pire krompir, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:     goveja juha z rezanci,    govedina iz juhe,   pražen,   solata s .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 12. 2015 12:36

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti