Vanja moja, je bil tak dan... pa saj nas je bilo pet odraslih, smo posedali še po kosilu ....![]()

Pašta s pivom in slanino
Vanja moja, je bil tak dan... pa saj nas je bilo pet odraslih, smo posedali še po kosilu ....![]()
goveja juha, tenstan krompir, stročji fižol (ali v solati ali kot prikuha), pa verjetno nekaj sladkega
majaosDanes, zelenjavna juha, čufti, pire, zeljnata solata in narezano sadje za posladek.
Včeraj: Piščančja obara in sirovi štruklji...
LP, Saša
Mir in dobro!Danes pripravlja tašča polnjenega piščanca, pa pečeno račko, jaz kuham govejo juho (bo z rezanci in jetrnimi cmoki), pa pečen krompir bo in malo pomfrita, pa solate ...
Zaloge vina obnovljene.
mamamiaGoveja juha z rezanci, kos piščanca, stefani pečenka, pečen krompir, motovilec s fižolom in malo zeljne solate
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
![]()
![]()
![]()
Danes: sv. pečenka
, pečen
,
solata s
, ![]()
trojne čokoladne kocke
mopsika![]()
Danes je baje dan za razvajanje in nam je dragi šel v lokalno restavracijo po kosilo:
- gobova juha
- sv. kotlet v gorčični omaki
- puranji zrezek v pivovskem testu
- široki rezanci
- krompirjeva zloženka z gobicami in slanino
- mešana solata
- sadna rezina
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Porova juja, bržola v čebulni omaki, dušen riž, mešana solata.
SonjaVčeraj: ravioli s špinačnim polnilom, setanova omaka, zelena solata
Danes: govej ajuha z domačimi rezanci, pražen krompir, kromir z dalmatinko "ćimulico", piščančji file v gorčični omaki, velik skleda motovilca.
Zdaj se peče cheesecake :)
| mamamia je napisal/a: |
Danes pripravlja tašča polnjenega piščanca, pa pečeno račko, jaz kuham govejo juho (bo z rezanci in jetrnimi cmoki), pa pečen krompir bo in malo pomfrita, pa solate ... Zaloge vina obnovljene.
|
Slikce?
patriša
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Metuljčki s paradižnikovo omako