Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vanja moja, je bil tak  dan... pa saj nas je bilo pet odraslih, smo posedali še po kosilu ....

mamamia

goveja juha, tenstan krompir, stročji fižol (ali v solati ali kot prikuha), pa verjetno nekaj sladkega

majaos

Danes, zelenjavna juha, čufti, pire, zeljnata solata in narezano sadje za posladek.

Včeraj: Piščančja obara in sirovi štruklji...

LP, Saša

Mir in dobro!

Danes pripravlja tašča polnjenega piščanca, pa pečeno račko, jaz kuham govejo juho (bo z rezanci in jetrnimi cmoki), pa pečen krompir bo in malo pomfrita, pa solate ...

Zaloge vina obnovljene. 

mamamia

Goveja juha z rezanci, kos piščanca, stefani pečenka, pečen krompir, motovilec s fižolom in malo zeljne solate 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 11. 2015 12:42

Danes:  sv. pečenka,       pečen,     solata   s 

trojne čokoladne kocke

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 11. 2015 12:40

Danes je baje dan za razvajanje in nam je dragi šel v lokalno restavracijo po kosilo: 

- gobova juha

- sv. kotlet v gorčični omaki

- puranji zrezek v pivovskem testu

- široki rezanci

- krompirjeva zloženka z gobicami in slanino

- mešana solata

- sadna rezina

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Porova juja, bržola v čebulni omaki, dušen riž, mešana solata.

Sonja

Včeraj: ravioli s špinačnim polnilom, setanova omaka, zelena solata

Danes: govej ajuha z domačimi rezanci, pražen krompir, kromir z dalmatinko "ćimulico", piščančji file v gorčični omaki, velik skleda motovilca.

Zdaj se peče cheesecake :)

mamamia je napisal/a:

Danes pripravlja tašča polnjenega piščanca, pa pečeno račko, jaz kuham govejo juho (bo z rezanci in jetrnimi cmoki), pa pečen krompir bo in malo pomfrita, pa solate ...

Zaloge vina obnovljene. 

mamamia

Slikce?

patriša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti