Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj-lepo te je bilo spet bratidrži se

anibas

Ežoj, kaj sem te vesela, kar  so posijale.

Srečno naprej, Ti to zmoreš! 

Kosilo bolj postno: ohrovtova mineštrica

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Ežoj, bravo, le tako naprej. Lepo te je bilo brati!!

tanjaj

EŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!! Ko bi ti vedel, kako trpim. Ni to več to, odkar tebe ni!! Bile so prave bitke, ko sem te redno omenjal na tem forumu!! EŽŽŽŽŽŽŽŽOOOOOJ 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Pa nam ga je le uspelo priklicati Ežoj, ne daj se, hvala, da si nam polepšal te praznične dni

ursula-ce
O, brat ežoj, zdi se mi, da se v vesolju vseeno ponovno vzpostavlja vsaj malo reda (v nasprotju s tistim, kar je ata Strnad razlagal v zvezi z entropijo). Hvala, da si se oglasil. lp, proxima

O, dragi Ežoj, lepo da si se oglasil. Kar pogumno naprej, pa vesele praznike ti želim!

Dragi Ežoj, zelo sem vesela, da si se oglasil in polepšal praznike. Želim ti vse najboljše želje za naprej 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: njoki z gobicami v smetanovi omaki, solata

Danes: zelenjavna juha, krompirjeva musaka, solata

Jutri: repa, zabeljen fižol, pečenica

Sreda: zelenjavna juha, palačinke, za večerjo se še nisem odločila :)

matejaoz

Pri nas bo danes v pečici pečena riba in krompirjeva solata. Sigurno bo uspelo, ker sem tako vesela , če pa eden ne bo jedel, je pa še mineštrica od včeraj 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti