VSEM EN LEP POZDRAV<<<AAAAAAAADnes so me nekje spomnili,da sploh ne bi bilo slsabo če bi se oglasil v tej temimord bi kdo bil tudi veselpa evo, mislim, da imajo prav in se mal oglasim samo tolk, da vidite,da še migam, a kako i ne bi a2migalpo ve dobrih željah za MOJE ZDRAVJE OB POMLADANSKIH MOJIIH ZDRAVSTVENIH KOLOBUCIJAH, IUZPADEL BI SKRAJNO NEHVALEŽEN, DA PO TEM KAR MRKNEM. če se kaj spoznate na fiuziko, boste s spomnili, ,da tam učijo, dsa je energija neuničljiva, lahko spreminja oblikos tem mislim pozitivna ebnergija izrečena ob željah za ozravitev nekoga, seveda ta energija ne izgineneka nevidna silsa je usmeri v pravo smerne vem če fiziki ravno mislijo ns takšno energijoob priliki dse seveda vsem zahvaljujrem ob izrečeni dobrih željah, nbrez tega in pozitibvne energije moih iz familije, verjetno ne bi bil sedaj tukajko smo že pri fiziki in nnergiji, še pa r pR BESEDo stvareh,i me matra zadnje dnisem nMREČ ZASKRljena se spomnete ptred neksj dnevi udarne novice na pop tv, fda so ptri sedemdeset letnem kemikunajdli ne vem kolk nevarnih kemikslijBLJENkaj bi rekli na udarno nobvivco, da so pri sedemdesetletnrem giziku mnsjdli priprav s katerim bi lahko uničil cel planet. stvar je namreč tsksa , da tisto kar včasih rečem, kako je vesolje urejeno, sploh ni res s vesoljem je samo sranjeizksže de, da štrvilo elektronv in pozitronov v vedolju ni ensks, kot bi mogls bitštebvilo pozitronov namreč je večje od šztevila elektronovin kaj sedaj, če prifejo v stik bo katastrofsa anihilacija obeh če bi nsjdli odvrčne pozitrone, lasahko to izkoridtimo zs dobivanjr energijetreba je vzpodtavit stik s pozitronidrug dtik bo dovolj s zremljo in inmsmo baterijoki je večita pomlsdi sem mplaniral naredit novkot je rekel en b ribnikin sem tam mmililzsbit dvometersko dvocolsko pocinčano cev in če je dpodaj lužy odvečnih pozitronovko se pocinčana cev dotakne pozitronske lužebo nastLTAK POK V K<TEREM BO IZGINIL DOBRŠSN FDEL NSŠEG PLSNETS HKTSTI BO IZGINIL IN PTRODTOR IN ČSS. SI PRDSTAVLJATE VEST NA POP TV KO KSŽEJO MOJO DESETKILDKO MACOLO S KSTEROSEM NA MERSVAL ZSBIT B V ZRMLJO FVBOMTRDKO SDVO vse prej rečeno mordas niti ni čisto res, kajti, ta svet še stoji, če bi tidto bilo možno bi verjetno že fv kskšnem skrivnm labpratoriju v Nevadi ali ARIZONI ALI SIBIRIJICOLskoDKO CEVin presdtrsšene dosede ki zstrjujejo, ds vrerjetno nidsem tako slab, ker sem redno skrbel zs muce in tribrKAJ PA ČE KAKŠNO ČUDNO IFEJO DOBI KK DKRSJNEŽA LI PTRPTOSTO MOZOLJSSTI LJUNITRLJ FIZIKIZNO, LAHKO JE TUDI LJUBNITELJICA PA NI NUJNO MOZOLJASTAKSKKE SREDNJE ŠOLIN BOJO TKOJ PREPOVEDALI PTODSJO MACOLČEPRAV SI PUNCO TEŽJRE PTRDSTAVLJSM KSKO VIHTI MCOLO Dzsbije tidto cerv v zrmljočeprav je vse možno če ji prejomenjeni mozoljasti ljubitelj, zlomi srcepovedati moram, ,ds bi se pri omenjtni snihilaciji sprodstilo tolk renergije , da bistvar bils vidna s drugega konca vesoljčE TO VSE SKUPAJ DRŽI NITI NE VEM v primrerjavi s tem bi explozija, ki bi mnastala s explozijo nevrnihdnovisedemdesetletnega kemikanila videti kot mišji prdecza fiuika bi se spodobilo ds pods mstemtični diokazeeeeeeeeeeeeee tu jr pa problem, že je na mreč precej vode potklo of ksko sem jsz zspustil šolo in potrebno mstemstiko srem že fsjn pozsbil tolk , ds ptred neksj ddnebvi nisem upasl kupitbeno knjio iz omrlnjene smeri fizikr, ki se ji reče kvantns teorijs ja polja tudi cens je bila čez 200 dolsrjev
poljaktorijspoljaptonlemprdeckemika2000AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA344444455555555
če to vse skupaj drši nizti nisem 100procentno ziher
ežoj