Ponedeljek:
![]()
Kako bomo temu krožniku rekli?
Fižol (iz skrinje) korenček, zelena, rdeča paprika, por, čebula, klobasa, amprem...) Zraven je teknil pekoči feferonček in kos kruha.

Pozdravček!
Ponedeljek:
![]()
Kako bomo temu krožniku rekli?
Fižol (iz skrinje) korenček, zelena, rdeča paprika, por, čebula, klobasa, amprem...) Zraven je teknil pekoči feferonček in kos kruha.

Pozdravček!
Včeraj: skutno-tunine polpetke, pečen krompir in mešana solata.
Danes pa tenstan ohrovt z domačimi pirinimi rezanci in pesa.
Lp
tonskDanes: ena čorbica iz mešanice žit in stročnic, dodala malo korenja in hrenovke
zraven kruh, dvojni puding se pa še hladi.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Danes kosilo v družbi robota,ki naju je opazoval skozi okno in to v desetem nadstropju
, tako,da mi je
padel iz roke,aja, kaj smo že jedli, repo,fižol
.![]()
Dari, kakšni roboti to strašijo?
Pri nas včeraj kosilo na izletu na morje, kar v preizkušeni restavraciji, kjer ni gužve se pa dobro je. In sicer sta si moja zaželela čevape, pomfri, zraven je bil njihov njami kruh sonček. Jaz pa sem izbrla rižoto s škampi in solato.
Danes goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota z gobami, telečji trakci v omaki, danes nabran regrat z jajci, pa še nekaj pite je ostalo
Kjer je volja, tam je pot. Trixidari, po pravic povej, kolk si jih že danes ![]()
![]()
![]()
Danes je očitno dan enolončnic, moja je s poudarkom na svežem zelju
in še vedno Babičina dobrota ![]()
lp
mzm![]()
, a ?
, matr, mi nimamo zaves...morbit pa procente dobiva ![]()
![]()
lp
mzmJa, nekaj takega je bilo.Lebdel je pred oknom.Mogoče pa od njega dobite slike našega kosila.![]()
.No, če pa je igračka potem,pa ni panike.
.
Danes: skutini cmoki
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Orehova potica po receptu moje mame