Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pri nas danes: Čevapčiči, pečen krompir, narezan paradižnik in paprika.

lučica

Čez vikend so kuhali drugi za spremembo. In to zelo dobro :)

Včeraj: goveja juha, špageti s haše omako, solata

Danes: goveja juha (od včeraj), piščančji zrezki v omaki s tartufi, dušen riž, motovilec

Jutri: kisla repa, pire krompir, krvavice

Četrtek: zelenjavna juha, ribe (še ne vem katere), krompirjeva solata

matejaoz

Ocvrt file   , kislo     in fižol v solati z   oljem. Posladek pa skutini žepki.

dari

Včeraj goveja juha z domačimi nudeljčki, tenstan krompir, paniran piščančji file, zelena solata z rukolo in zeljem

Danes piščančji file v gorčično-vinski omaki, pomfri, pečen v pečici, na pari kuhan brokoli in zelena solata z rukolo.

Jaz sem pa nova aktivna na tem forumu in ker mi velikokrat zmanjka idejo kaj skuhati, bom z veseljem prebirala tole temo in seveda delila kaj se je pri nas jedlo :)

Včeraj: tortelini, prepraženi na čebuli z dodano žličko kisle smetane, zelena solata, borovnica/jagoda torta (ostala še od nedeljskega praznovanja) 
Danes: zrezki v smetanovi omaki, pire krompir, zelena solata 

Pa dober tek!

LexieB

Danes: špageti s paradižnikovo omako, puranji zrezki, rdeča pesa v solati

breskva

LexieB dobrodošla na Kulinariko! Pri nas danes pohano meso in bučke in solata s krompirjem-radič regrat, motovilec, solata. Ta zimska zelenjava je pri nas na obali v tem času super, samo je malo trda zato je treba dat vroč krompir, da jo malo popari.

branka

Danes: Pečene krvavice, pire krompir, dušeno sladko zelje, radič v solati, aja pa za tasta obvezno goveja juha kot vsak dan.

jade

Kuhana hrenovka, pražena jajca, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

solata, 

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti